menu
  • excl.
  • incl.
BTW

BERG trampolines

BERG trampolines

BERG trampolines heb je in verschillende typen en modellen. Deze trampolines zijn uitermate veilig waar je een kind met een gerust hart op laat springen. Eén ding is zeker, kies je voor een Berg trampoline, dan kies je voor kwaliteit en veiligheid! Benieuwd naar ons assoritment? Neem een kijkje bij onze Berg trampolines.

Lees meer...
148 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Welke BERG trampoline moet ik kopen?

Kies een BERG trampoline die past bij je tuin. Zo heb je de keuze uit flatground, inground en standaard trampolines.
 
Flatground trampolines van BERG staan gelijk aan jouw tuin. Deze trampoline wordt direct ingegraven met de tuin. Deze trampoline wordt volledig geïntegreerd in de tuin. Voordeel hiervan is dat de trampoline bijna niet opvalt en kinderen betreden eenvoudig de trampoline. Helaas is het niet mogelijk om een veiligheidsnet toe te voegen bij deze trampoline. Voordelen van flatground trampolines zijn:
 
Inground trampolines zijn ingegraven trampolines die zeer geschikt zijn voor intensief gebruik. Verschil met de flatground trampoline is dat het frame van de inground trampoline ongeveer 20 cm boven de grond uitsteekt. Deze trampolines van Berg zijn verkrijgbaar met een veiligheidsnet. Voordelen van Berg ingroud trampolines zijn: minder graafwerk, extra stabiel, hoog springcomfort en makkelijk te installeren.
 
Standaard trampolines zijn hoge trampolines die garant staan voor een fantastisch springcomfort, optimale veiligheid en duurzaamheid. Deze Berg trampolines worden niet ingegraven. Voordeel hiervan is dat je de mogelijkheid hebt om de trampoline te verplaatsen. Standaard trampolines van Berg zijn verkrijgbaar inclusief beschermnet. Populaire modellen van Berg zijn Berg Favorit, Berg Champion en Berg Elite.
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw