menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Trampoline accessoires

Trampoline accessoires zijn een geweldige manier om nog meer plezier en veiligheid toe te voegen aan het trampoline springen. Bij De Boer zijn veel verschillende accessoires beschikbaar, waaronder veiligheidsnetten, trampolinehoezen, trappen en trampolineranden. Veiligheidsnetten zijn een essentieel accessoire voor trampolines, omdat ze voorkomen dat kinderen van de trampoline vallen en zichzelf bezeren. Trampolinehoezen beschermen de trampoline tegen weersinvloeden en houden deze schoon en droog. Een ladder maakt het gemakkelijker om op de trampoline te komen en eraf te stappen. Een beschermrand zorgt voor meer veiligheid en comfortabeler springen. Met de juiste accessoires van De Boer kunnen je nog beter en langer genieten van je trampolines.

Lees meer...

Diverse Trampoline trappen

De Boer heeft een ruim assortiment trampoline trappen, waaronder de trappen van de merken Berg, Exit en Salta.

  • Berg trappen zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.
  • De trappen van Exit zijn vervaardigd uit sterk, weerbestendig materiaal en zijn ontworpen om naadloos op hun trampolines aan te sluiten.
  • Salta biedt trappen aan in diverse maten, hoogtes van hoge kwaliteit. Alle trappen zijn eenvoudig te monteren en zorgen ervoor dat kinderen veilig en gemakkelijk op de trampoline kunnen stappen.

Zorg ervoor dat je rekening houdt met de hoogte van je trampoline, zodat je ook de juiste trap koopt die bij de afmeting van je trampoline past. De trampoline trappen van De Boer zijn direct uit voorraad leverbaar!

Trampoline rand

Een trampoline rand is een essentieel accessoire dat zorgt voor extra veiligheid tijdens het springen op een trampoline. In ons assortiment vind je een breed scala aan randen in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo zijn er beschermranden die uitsluitend voor inground trampolines bestemd zijn. Daarnaast kun je kiezen voor een rechthoekige, ovalen of ronde variant.

De afmeting van de trampoline rand is essentieel als het gaat om de trampoline. Als de afmetingen van de beschermrand niet overeen komen met die van de trampoline gaat dit ten koste van de effectiviteit van de rand. Dit zorgt namelijk voor minder veiligheid en de rand kan gaan schuiven rondom de trampoline, wat gevaarlijk kan zijn. Bekijk ons volledige assortiment met trampolines en kies de passende accessoires!

Veiligheidsnetten van De Boer

Veiligheidsnetten zijn een belangrijke toevoeging aan elke trampoline en bieden tal van voordelen voor de veiligheid en het plezier van trampoline springen. Hier zijn 3 voordelen van de veiligheidsnetten van De Boer:

  • Voorkomt valpartijen: een veiligheidsnet voorkomt dat kinderen of volwassenen van de trampoline vallen en zich bezeren. Dit maakt trampoline springen veiliger en geeft ouders gemoedsrust.
  • Beschermt tegen obstakels: een veiligheidsnet beschermt ook tegen obstakels in de buurt van de trampoline, zoals bomen, struiken of hekken, waardoor het risico op blessures verder wordt verminderd.
  • Verbeterde springervaring: met een veiligheidsnet kunnen springers vrijer bewegen en durven ze meer risico's te nemen omdat ze weten dat ze veilig zijn. Dit kan de springervaring verbeteren en zorgen voor meer plezier tijdens het trampoline springen.

Vergelijk onze verschillende netten van de merken Berg en Salta gemakkelijk via onze website!

Trampolinehoes

De trampolinehoezen van De Boer zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende bescherming voor uw trampoline. De hoezen zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en beschermt jouw trampoline tegen regen, sneeuw, zon en vuil. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd een hoes is die perfect past bij je trampoline.

Door gebruik te maken van een trampolinehoes van De Boer, verleng je de levensduur van jouw trampoline en blijft deze langer in goede staat. Zoals je kunt zien zijn er trampolinehoezen verkrijgbaar van verschillende merken. Als je een hoes koopt voor een trampoline met hetzelfde merk, kunnen wij garanderen dat deze zorgt voor een optimale werking. Ook de maat is erg belangrijk voor maximale bescherming van je trampoline. Als je vandaag je trampolinehoes besteld, ontvang je deze morgen al in huis!

Trampoline accessoires bestellen

Wil je dat je trampoline zo lang mogelijk meegaat? Bekijk dan de trampoline accessoires van De Boer en bestel de artikelen die jij nodig hebt. Bij de aanschaf is het belangrijk om rekening te houden met de afmeting van de trampoline, aangezien niet iedere accessoire compatibel is met jouw trampoline.

Bij vragen of onduidelijkheden, raden wij aan meteen met ons contact op te nemen. Onze deskundigen zullen je meteen helpen en ervoor zorgen dat jij de juiste accessoires aan gaat schaffen. Onze medewerkers zijn telefonisch, maar ook per mail bereikbaar en zullen je zo spoedig mogelijk helpen. Bestel je trampoline accessoires via onze website en geniet nog langer van je trampoline!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw