menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Tuinspeelgoed

Buitenspelen in de tuin met tuinspeelgoed is natuurlijk het leukste wat er is. Met mooi weer is het tijd om buiten te gaan spelen. Buiten in de tuin spelen is gezond, het is goed voor de motorische ontwikkeling en kinderen worden er heel erg blij van! Bij tuinspeelgoed van De Boer Drachten moet je denken aan spelen in speelhuisjes, speeltoestellen of met kinderkruiwagens en kinder tuingereedschap. Met tuinspeelgoed vervelen kinderen zich buiten nooit. Ontdek ons gehele tuinspeelgoed assortiment en laat je inspireren door de ruime keuze aan speelgoed.

Lees meer...

Speelhuisjes

De speelhuisjes van De Boer Drachten dragen bij aan de fantasiewereld van kinderen. Kies een speelhuisje die past bij jou wensen zoals bijvoorbeeld de grootte van jouw tuin. Populair in ons assortiment zijn de houten speelhuisjes. Deze speelhuisjes hebben een mooie uitstraling en passen in bijna elke tuin. Dankzij het robuuste hout geschikt voor een lange levensduur van de speelhuisjes.

Speeltoestellen

Een speeltoestel staat voor gegarandeerd speelplezier voor kinderen. Ontdek onze speeltoestellen en bijbehorende accessoires zoals schommels, klimtouwen & ladders, glijbanen en duikelstangen. De meeste speeltoestellen zijn kant-en-klaar, maar we hebben ook complete zelfbouw pakketten.

Kinderkruiwagens

Met een kinderkruiwagen haal je een aanwinst voor je kind in huis. Kinderkruiwagens zijn speciaal voor kinderen gemaakt. Laat je helpen in de tuin door je zoon of dochter met hun eigen kruiwagen. Denk hierbij aan het verplaatsen van zand, bladeren of gras.

Kinder tuingereedschap

Tuingereedschap dat speciaal gemaakt is voor kinderen. Met tuingereedschap voor kinderen laat je je kinderen meehelpen in de tuin of zet je kinderen zelf aan de slag. Laat je kinderen bijvoorbeeld hout zagen, de bloemen water geven of de tuin verbouwen. Door kinderen te laten spelen in de tuin geef je ze idee dat ze als een echte volwassene door het leven gaan.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw