menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zwembaden

Intex - Zwembaden - De Boer Drachten

Intex zwembaden en toebehoren

De diverse soorten zwembaden van Intex bestaan uit verschillende series zoals de Intex Set Zwembaden die binnen een paar minuten klaar zijn voor gebruik. Daarnaast heeft Intex sterke opzetzwembaden, kinderzwembaden en babybadjes.

 

Een Intex Zwembad staat bekend om zijn eenvoudige montage en goede kwaliteit. Daarnaast biedt de Boer drachten onderhoudsproducten aan voor een goede zwembadwaterbalans. Beleef elk jaar veel zwemplezier met een zwembad van de Boer Drachten.

De Boer - Intex Zwembaden Rond
De Boer - Zwembad Speelgoed
De Boer - Intex Kinderzwembad
De Boer - Intex Spa
De Boer - Intex Zwembad Accessoires
De Boer - Intex Filterpompen en toebehoren
De Boer - Intex Zwembad Onderdelen
De Boer - Zwembad Chemie

Intex Zwembad en Toebehoren

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende modellen. U kunt denk aan ronde, ovale rechthoekige en vierkante zwembaden met daarin weer keuze uit diverse formaten. U kunt kiezen uit  Intex Easy Set Pool, Intex Metal Frame Pool, Intex Ultra Frame Pool of de Intex Prism Frame Pool.

 

Afhankelijk van uw situatie bepaald u welk zwembad u wilt kopen en welke het beste bij u past. Wanneer u bijvoorbeeld kinderen heeft is de hoogte van het zwembad erg belangrijk. Er zijn verschillende hoogte verkrijgbaar bijvoorbeeld; 51cm, 76cm , 107cm, 122cm en 132cm.

 

Voor andere mensen is de vorm van het zwembad ook erg belangrijk. Wanneer u bijvoorbeeld een smalle tuin heeft is het misschien verstandig om een rechthoekig zwembad te kopen. Daarnaast hebben we ook ronde, vierkante en ovale zwembaden.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw