menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zwembadspeelgoed

Intex Zwembaden Speelgoed

Zwembadspeelgoed

Naast zwembaden ben je ook voor zwembadspeelgoed bij ons op het juiste adres. Hier vind je o.a. luchtbedden, opblaasbare dieren, zwembanden, zwembandjes, strandballen, duikbrillen en nog veel meer. Zo wordt ieder bezoek bij een zwembad, zee of gewoon thuis in jouw eigen zwembad een spetterend waterfeest. Mogen we je een tip geven? Bekijk eens onze Intex zwembaden. Deze zwembaden zijn ideaal om met zwembadspeelgoed in te spelen.

93 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Zwembadspeelgoed kopen

Met zwembadspeelgoed creëer je een prachtige vakantiegevoel in je eigen tuin. Weg zijn de dagen dat je alleen maar in je Intex zwemt. Start de dagen dat je heerlijk kunt gaan ontspannen en relaxen in je Intex zwembad met Intex zwembadspeelgoed.

Wanneer u optimaal wilt genieten in het zwembad of op vakantie hebben we een breed assortiment aan luchtbedden, duik speelgoed, opblaasdieren en nog veel meer. Daarnaast zijn ook de Intex opblaasboten erg populair.

Kinderen kunnen als geen ander urenlang in een zwembad spelen. U vindt hier alles voor een zomer lang vrolijk zwemmen, zoals stevige opblaasdieren en Nijntje speelmatten. Ook vindt u hier zwemaccessoires, zoals zwemmoutjes en een zwemring met riempjes, waarmee uw kind op een veilige manier in het water kan spelen of kan leren zwemmen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw