menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zwembadslang kopen? – De Boer Drachten

Zwembadslang

Een zwembadslang is handig voor de onderhoud van je zwembad waarbij je een pomp gebruikt. Voor de verschillende pompen heb je ook verschillende soorten slangen nodig. De Boer Drachten beschikt over een ruim assortiment aan zwembadslangen voor het onderhoud van jouw zwembad. Als je vandaag besteld, wordt de zwembadslang morgen bij jouw geleverd!

Lees meer...
14 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wat moet je weten over zwembadslangen?

Een zwembadslang is één van de dingen die je altijd nodig zult hebben bij de onderhoud van je zwembad. Er zijn een aantal verschillende einddoelen waar een slang voor gebruikt kan worden. Een aanzuigslang kan gebruikt worden voor het afzuigen van de bodem. Een filterslang daarentegen zorgt ervoor dat de viezigheid door het filter van de pomp wordt gehaald.

Niet iedere slang past op iedere pomp. Er moet een goede aansluiting zijn tussen de pomp en de slang om zo het zwembad goed te kunnen onderhouden. Voor het aansluiten van de zwembadslang zijn er ook koppelstukken en pomponderdelen verkrijgbaar.

Welke slang is nodig voor jouw zwembadonderhoud?

Onze zwembadslangen worden veel gebruikt voor het schoonmaken van verschillende soorten zwembaden. De zwembadslang 32mm wordt veel gebruikt bij de onderhoud van Bestway en Intex zwembaden. De slangen van 38mm wordt ook voor zwembaden van beide merken gebruikt, maar zijn passend op grotere pompen. Deze twee meest voorkomende maten van een zwembadslang zijn in verschillende soorten verkrijgbaar bij De Boer Drachten.

Benodigdheden voor jouw zwembadslang

Om je zwembad zo goed mogelijk te onderhouden is het belangrijk om een goed werkend reinigingsysteem te hebben. Dit begint bij het hebben van een goede pomp voor het filteren of schoonmaken van het zwembad. Maar zonder zwembadslang is dit niet mogelijk.

Met de juiste koppelstukken en hulpstukken uit ons assortiment kun je de zwembadslang eenvoudig aansluiten en gebruiken. Voor de zwembadslang 32mm en de zwembadslang 38mm heeft De Boer Drachten een aantal koppelstukken en pompaccessoires  in het assortiment, die de werking compleet maken.

Koop jouw zwembadslang online

Je kunt je zwembadslang natuurlijk kopen in de winkel, maar online bestellen is ook een optie. Heb je advies nodig? Elke dag zijn onze er deskundigen aanwezig die je gerust kunt bellen om advies te krijgen voor het kopen van de beste slang. Ze vertellen je graag welke keuze voor jouw de juiste is en geven tips voor het gebruik.

Bij het online bestellen zorgen wij voor een snelle levering. Het overgrote deel van de artikelen uit ons assortiment zijn op voorraad. Kies nu de juiste zwembadslang en ontvang hem deze week nog thuis!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw