menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kinderzwembaden

Kinderzwembaden Intex

Kinderzwembaden

Op zoek naar een kinderzwembad? Wanneer het warm weer wordt willen kinderen niets liever dan verkoeling zoeken. Een zwembad voor kinderen is hiervoor een ideale oplossing. Mocht je een zwembad voor het hele gezin willen kopen? Dan is een intex zwembad een goede keus. Ons aanbod kinderzwembaden is geschikt voor kinderen van jong tot oud. Daarnaast hebben we ook zwembadspeelgoed. Voor alle zwembad onderhoud en zwembad onderdelen ben je ook bij De Boer Drachten aan het juiste adres.

19 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Kinderzwembad kopen

Ook voor een Intex Babyzwembad bent u bij de Boer aan het juiste adres. Een babyzwembad is meestal geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden of vanaf 1 jaar. Wanneer u een Babyzwembad koop hoeft deze maar met een klein laagje te worden gevuld. Dit draagt enorm bij aan de veiligheid voor uw kind. We adviseren natuurlijk, wanneer u gebruik maakt van het babyzwembad dat u altijd in de directe nabijheid blijft.

 

Zwembadspeelgoed

Om het plezier in het zwembad te vergroten is het leuk om er speelgoed in te leggen. Bijvoorbeeld duikringen om mee te spelen, of een drijvend basketbalnet met bal. Ook een duikbril is een leuke toevoeging aan het zwemplezier.

 

Onderhoud

Om het badje netjes te houden, kan je met een speciaal schepnetje de blaadjes er bijvoorbeeld uitvissen. Als er maar een klein laagje water in zit, kan je ook regelmatig het water verversen. Het is ook ideaal om het badje op kunstgras te leggen. Zo voorkom je gras in je bad, én water in het gras, waardoor modder ontstaat.

 

Gratis verzending vanaf € 75,- binnen Nederland.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw