menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Sponsoring De Naturij

Gepubliceerd op 7 juni 2016
Sponsoring De Naturij

Bij de Boer Drachten is lokaal ondernemerschap erg belangrijk. Wij zijn graag betrokken bij de directe omgeving van onze onderneming. Dit valt onder andere terug te zien in sponsoring van lokale activiteiten, van maatschappelijk tot cultureel. Zo ondersteunen wij door middel van deze sponsoring onder andere muziekgroepen, culturele aangelegenheden en uitjes waarbij bijvoorbeeld dieren centraal staan. Van grote evenementen tot lokale intiatieven.

De Naturij

De Naturij in Drachten is een erg leuke kinderboerderij van maar liefst 7 ha. De kinderboerderij is een ontzettend leuk uitje voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De Naturij heeft zowel binnen als buiten activiteiten, dus je kan je er prima vermaken met elk weertype. Ook organiseert de Naturij regelmatig leuke activiteiten voor diverse doelgroepen. Dat moet je een keer meegemaakt hebben!

Bolderkarren

De Naturij kwam bij ons met de vraag voor Bolderkarren. Daar wilden wij natuurlijk wel aan meehelpen. De bolderkarren zijn voor een klein prijsje de hele dag te huur, om je spullen in mee te nemen, of je kinderen in te vervoeren als ze moe zijn! Zo kunnen de kinderen meer energie over houden voor alle leuke activiteiten op de kinderboerderij!

Ben je zelf ook op zoek naar een mooie bolderkar? Kijk dan eens hier.

Heb je een activiteit waarvoor je sponsoring zoekt? Neem dan contact op.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw