menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Tepelvoeringen en Melkslangen

Tepelvoeringen en melkslangen

Tepelvoeringen en melkslangen

De Boer Drachten heeft een breed en voordelig assortiment tepelvoeringen en melkslangen. Voor de meest gangbare melkmachines zijn de tepelvoeringen en melkslangen gewoon uit voorraad leverbaar. Bij de minder gangbare modellen geldt een korte levertijd. De tepelvoeringen zijn makkelijk te vinden in onze website, op basis van het merk en type melkmachine, welke u gebruikt. In ons gamma vindt u originele tepelvoeringen en de merken Milkrite en Spaggiari.

 

Ons assortiment tepelvoeringen is uitermate geschikt voor onder andere Delaval, Westfalia, Lely, Fullwood, Boumatic, Manus en nog veel meer. Ook voor de melkrobot hebben wij de juiste tepelvoeringen.

 

Voor reiniging van uw melkinstallatie kunt u ook bij De Boer terecht.

197 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Milkrite Tepelvoeringen

In ons assortiment vindt u onder andere tepelvoeringen van het kwaliteitsmerk Milkrite. Milkrite is de leider in melktechnologie en biedt tepelvoeringen en melkslangen van de beste kwaliteit. Het assortiment tepelvoeringen biedt voor de meest gangbare en veelal ook minder gangbare melkmachines de juiste tepelvoering. Milkrite biedt garantie op de voeringen tot maar liefst 2500 melkingen! Bovendien voldoen de producten aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Spaggiari Tepelvoeringen

Tepelvoeringen van het merk Spaggiari hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. De imitatie tepelvoeringen van dit merk zijn o.a. verkrijgbaar voor de DeLaval, Westfalia, Surge en veel meer merken verkrijgbaar.

 

Originele Tepelvoeringen

In ons assortiment zitten ook vele originele tepelvoeringen, met een bijzonder aantrekkelijke prijs. Zo heeft u de beste kwaliteit, van uw vaste toeleverancier voor uw agrarische producten.

 

Milkrite Ultraclean melkslangen

De Ultraclean melkslangen van Milkrite zijn dubbelwandige slangen met een langere levensduur en de hygiënische kwaliteiten van silicone, die de sterkte en de kwaliteit van de zwarte melkslang vergroot. De binnenste laag bestaat uit een speciaal thermoplastisch vulcanisaatrubber (TPV) met uitstekende hygiënische kwaliteiten, die bestand is tegen botervet en melkzuren. De stevige buitenlaag is bestand tegen ozonscheuren, een vaak voorkomend probleem bij melkslangen. Kortom, de Ultraclean Milkrite melkslangen helpen de kwaliteit van de melk te waarborgen.

 

In ons brede assortiment melkslangen en tepelvoeringen zitten niet alleen Milkrite, maar ook andere imitatie en orginele tepelvoeringen van bijvoorbeeld Delaval melkmachines. Via de filters bovenaan vindt u de juiste tepelvoeringen of melkslangen.

 

Dé specialist voor de veehouder

In ons assortiment vindt de veehouder alles voor in en om zijn bedrijf. U kunt bij ons terecht voor afrastering,   kruiwagensgrasmaaiers, maar ook werklaarzen en overalls.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw