menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Tijdelijk verlengde garantie op Gallagher schrikdraadapparaten

Gepubliceerd op 14 juli 2017
Tijdelijk verlengde garantie op Gallagher schrikdraadapparaten

Garantie van afrastering
Bij je nieuwe aankoop wil je natuurlijk niet dat het snel tegenvalt. Daarom geeft De Boer Drachten ook bij afrasteringen een garantie op alle Gallagher schrikdraadapparaten. Standaard zit hier 3 jaar garantie op, maar na regestratie van jouw schrikdraadapparaat wordt dit verlengd naar 7 jaar!

Wanneer maak je aanspraak op 7 jaar garantie?

De 7 jaar garantie op de schrikdraadapparaten is alleen geldig wanneer de aankoop bon + het registratiecertificaat getoond kunnen worden. De 7 jaar garantie is alleen geldig wanneer het aangesloten product is aangekocht in de periode 1 oktober 2017 tot en met 31 december 2022. 

Tot wanneer heeft u de tijd om een schrikdraadapparaat te registreren?

U kunt zich uitsluitend registreren tot 3 maanden na aankoopdatum. Registraties op de website met een aankoopdatum die verder in het verleden ligt dan 3 maanden, worden ongeldig verklaard en krijgen geen verlengde garantie.

Welke schrikdraad apparaten doen mee met de actie?

De schrikdraden welke meedoen aan de verlengde garantie actie zijn te herkennen aan het premium quality 7 teken met de blauwe kleur. Op de website van De Boer Drachten staat bij elk product ook in de beschrijving of een product in aanmerking komt voor de extra garantie. 

Hoe ziet de actie er uit?

Er zit standaard 3 jaar garantie op een product, na registratie op de website krijgt u 4 jaar extra garantie op het betreffende schrikdraadapparaat.

Tip van de boer!

Wij raden aan om een foto te maken van uw aankoopbewijs die u krijgt na aanschaf van het Gallagher schrikdraadapparaat. De reden hiervoor is dat de tekst op de kassabon na een aantal jaren kan vervagen waardoor deze niet meer goed leesbaar is. Wanneer u aanspraak wilt maken op de garantie dient u het aankoopbewijs leesbaar te tonen in combinatie met het registratiecertificaat welke u ontvangt na online registratie van uw schrikdraadapparaat.  

GallagherGarantieGroot
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw