menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kunstmeststrooier kopen? - Gratis verzending!

Kunstmeststrooiers en zoutstrooiers

Zoek je een kunstmeststrooier of zoutstrooier? Dan bent u bij de Boer Drachten op het juiste adres. Van bemesting tot winterstrooigoed: een zout- meststofstrooier komt het hele jaar door van pas bij het voeden van het gazon, het terugdringen van onkruid en het veiliger maken van paden en opritten gedurende de wintermaanden.

Lees meer...
12 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Kunstmeststrooiers

De Boer Drachten heeft verschillende soorten zout- en kunstmeststrooiers in het assortiment van merken zoals Gardena en Earthway.


De zoutstrooiers, strooiwagens, strooiers en kunstmeststrooiers van EarthWay zijn er in verschillende uitvoeringen. De rode strooiers met 3 gaten in de bak en de blauwe strooiers met één groot gat in de bak. De EarthWay kunstmeststrooiers met 3-gats-systeem genaamd Ev-N-Spred zorgen voor een gelijkmatig strooibeeld. De EarthWay zoutstrooiers met 1-gats-systeem genaamd de High-Output zijn geschikt voor zand en split en relatief vochtig zout.


De strooiwagens van Gardena zijn gemaakt van een hoogwaardige kunststof, die bovendien corrosie- en barstbestendig is. De wielen met tractorprofiel bieden een optimale grip op alle oppervlakken en bij alle toepassingen.


Voor grotere tuinen en als u in het bezit bent van een Stiga zitmaaier hebben wij ook een kunstmeststrooier die u kunt monteren achter uw zitmaaier. Ideaal om op een efficiënte manier een groot gazon snel te kunnen bemesten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw