menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Mollenklem kopen? - Gratis verzending!

mollenklemmen en bestrijding

Mollenklemmen en mollenbestrijding

Bent u op zoek naar een efficiënte mollenbestrijding? De Boer Drachten heeft een uitgebreid assortiment met mollenklemmen, mollenbestrijders, mollenverjagers en mollengaas. Dus op wat voor manier u de mollenplaag wilt bestrijden, u kunt het bij ons vinden. Het meest gebruikte middel voor mollenbestrijding is de mollenklem. Erg populair in ons assortiment is ook de Mauki mollenbestrijder, die met rookvormen in de mollengangen de mollen bestrijdt. Ook hebben we diervriendelijke verjagers en mollengaas, om de plaag te voorkomen, in plaats van te verhelpen.

Mollen zijn over het algemeen het meest actief in het najaar, de winter en het vroege voorjaar. Dan zijn ze ook het beste te vangen.  

Lees meer...
17 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Mollenklem

Het gebruik van klemmen is de meest gebruikte manier om mollen te bestrijden. De Talpex mollenklem is daarbij veruit het meest populair. Ook de Talpex imitatie, zoals de Yankee zijn bijzonder populair. Beide mollenklemmen zijn relatief eenvoudig in gebruik, niet heel duur en ontzettend effectief. Het is goed om bij het gebruik na ca. 3 dagen te controleren of de klem gevuld is, anders is het mogelijk dat de loopgang waar de klem geplaatst is, niet meer wordt gebruikt door de mollen.

Mollengif

Gif als bestrijdingsmiddel tegen mollenplagen, mag alleen worden toegepast door een gebruiker met een licentie. Deze licentie is verkrijgbaar na een ongediertebestrijdingscursus.

Bestrijdingsmiddelen bij De Boer Drachten

In ons assortiment vindt u alle soorten bestrijdingsmiddelen. Zo vindt u bij ons onkruidbestrijding, muizenbestrijding, mollenbestrijding, vliegenbestrijding, insectenbestrijding en nog veel meer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw