menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kunstgras kopen? - Gratis verzending!

Kunstgras

Kunstgras

Kunstgras in uw tuin vermindert de tijd die u nodig heeft om de tuin te onderhouden. Bovendien heeft u een constante, mooie grasmat liggen en kunt u nog meer van uw gazon genieten. In ons kunstgrasassortiment vindt u 5 kwaliteiten, van licht tot zwaar. Welke kwaliteit het beste in uw tuin past, is afhankelijk van het gebruik en uw budget.

 

Kunstgras kunt u afnemen per strekkende meter. Één strekkende meter is 4 meter breed.

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Kunstgras

Door het aanleggen van een kunstgrasmat, heb je minder onderhoud. Dat is één van de belangrijkste pluspunten vóór kunstgras. Om een natuurgazon goed te onderhouden, moet je deze niet alleen maaien, maar ook bemesten, cultiveren, kalk strooien, enzovoort. Met een kunstgrasmat is dat allemaal verleden tijd en biedt dus veel voordelen! Voor nog minder onderhoud, raden we aan om onder het kunstgras een egalisatiedoek te leggen. Dit voorkomt dat bijvoorbeeld onkruid uiteindelijk weer tussen het kunstgras in groeit.

De meest optimale uitstraling!

Een kunstgrasmat verkeerd altijd in perfecte conditie. Geen kale plekken, of geel gras meer, maar altijd mooi en groen. Dit biedt ook voordelen als je er bijvoorbeeld een zwembad bovenop wil zetten. Je krijgt dan geen grassprieten en veel minder zand in het zwembadwater.

Tuin en park specialist

De Boer Drachten is een échte tuin en park specialist. Naast kunstgras hebben we ook alles voor een echt gazon. Van kalk tot robotmaaier. Ook vindt u alle gereedschappen voor in uw tuin, zoals een heggenschaar, kettingzaag en natuurlijk snoeigereedschap.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw