menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Regentonkraan kopen - De Boer Drachten

Regentonkraan

Met een regentonkraan tapt u eenvoudig water af vanuit uw ton. We verkopen diverse soorten, van verschillende materiaalsoorten en afmetingen. Vind een geschikte kraan voor uw regenton bij De Boer Drachten.

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Welke regentonkraan is geschikt?

Wij verkopen verschillende soorten kranen voor regentonnen. Of u nu een model van hout of kunststof heeft, bij ons vindt u een tap die goed past. Met een ton vangt u water op dat u kunt gebruiken voor tuinbewatering. Door een kraan te koppelen aan de ton, kunt u op ieder moment gemakkelijk het opgevangen water aftappen.

U kunt kiezen uit regenton kranen van hout, die een authentieke uitstraling hebben. Bij een variant van plastic wilt u liever een product dat hierbij past. De aansluiting is verschillend, zo hebben wij producten die passen op een gat van 3 à 4 centimeter en de standaard aansluiting van ¾ inch.

Aftapkraan voor regenton

Wanneer u een regenton aanschaft is het altijd verstandig om hier een kraan bij te kopen. Dit verhoogt de levensduur van een goede ton. Let op met vorst. Door koude temperaturen kan het mechanisme slijten, waardoor de regenton kraan niet meer goed werkt.

De meeste producten bevatten een tuitje aan de onderkant, waardoor de waterstraal gelijkmatig stroomt. Aan dit tuitje kunt u een dunne slang bevestigen, om uw tuin te voorzien van water. Zoekt u krachtigere waterstraal? Uiteraard verkopen wij ook tuinslangen van verschillende lengtes, die aangesloten kunnen worden op de tuinkraan. Daarnaast kunt u bij ons tuinsproeiers bestellen, die uw tuin op een ingesteld moment van water voorzien.

Koop uw regentonkraan online

Bent u op zoek naar een geschikte kraan die past bij uw regenton? Wij beschikken over een aangebreid aanbod bij De Boer Drachten. Bewater uw planten en tuin met het opgevangen water uit uw regenton en bespaar op waterkosten. Onze kranen passen op vrijwel iedere ton met een standaard aansluiting.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw