menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Schoffels kopen? - Nu online!

Schoffels

Schoffels zijn een efficiënt gereedschap voor het verwijderen van onkruid in je tuin. Het horizontale mes aan de onderkant van de steel scheidt het onkruid van de wortels, waardoor deze langzaam uitdrogen en uiteindelijk doodgaan. Dit werkt vooral goed bij zaadonkruid. Bovendien verbeterd het gebruik van de schoffel de opname van water en voedingsstoffen flink in de grond. Wanneer je dit tuingereedschap gebruikt zal je zien dat je perken en gazon en een stuk beter uit gaan zien. Wil je ook een mooi resultaat? Bekijk dan nu ons aanbod met schoffels en bestel!

Lees meer...
40 artikelen gevonden
Sorteer op:
De Boer Gesmede Boskoopse Schoffel zonder steel
De Boer Gesmede Boskoopse Schoffel zonder steel
vanaf  € 33,17 (per stuk)
(2)
De Wit Puntschoffel Zonder Steel
De Wit Puntschoffel Zonder Steel
vanaf  € 33,72 (per stuk)
De Wit Ronde Schoffel 16 cm met Steel
De Wit Ronde Schoffel 16 cm met Steel
vanaf  € 47,78 (per stuk)
(1)
Vergelijken (0)

De verschillende bekende merken schoffels

In het ruime assortiment van De Boer met verschillende tuingereedschappen, vind je schoffels terug van diverse merken. Wij vertellen je graag meer over de verschillende merken en de specificaties hiervan.

De Wit Gereedschappen

De Wit produceert haar gereedschappen in eigen fabriek van boron staal, dat afkomstig is uit gerecyclede metalen. De productieprocessen zijn zo efficiënt mogelijk en het milieu wordt zo weinig mogelijk belast. De schoffels van De Wit gaan decennia lang mee.

Talen Tools grond- en oogstgereedschap

Talen Tools is producent en leverancier van gereedschap voor agrariërs, hoveniers, bouwvakkers en tuinliefhebbers. Het assortiment is uitgebreid en omvat onder andere bijlen, schoppen, spaden, bezems, snoeigereedschap en harken. Hier kun je ook schoffels kopen van hoogstaande kwaliteit.

Gardena schoffels

Gardena is het voorkeursmerk voor tuinverzorging van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Het biedt een compleet assortiment aan benodigdheden voor tuinverzorging, zoals besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking.

Schoffels kopen bij de Boer 

Schoffels koop je natuurlijk bij de Boer, wij hebben een ruim aanbod met gereedschappen van bekende merken zoals De Wit, Talen Tools en Gardena! Heb je nog vragen over de verschillende soorten gereedschappen voor het schoffelen van de tuin? Kom dan langs in onze winkels in Drachten en Hazerswoude-Dorp, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor jouw klus of werkzaamheden!

Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de gereedschappen online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment van de Boer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw