menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Accu Tuingereedschap kopen? Gratis bezorging vanaf € 75

accutuingereedschap van stihl, makita, greenworks

Accu tuingereedschap

Accu tuingereedschap heeft vele voordelen boven tuingereedschap met een benzinemotor of elektrische apparaten met een snoer. Bij de Boer vindt u een breed assortiment aan accu tuingereedschap van verschillende merken zoals Greenworks, Gardena, Makita, Pellenc, Stiga en Stihl. Aan accu tuingereedschap zitten een aantal grote voordelen. Zo is het veel beter voor het milieu om gebruik te maken van apparaten met een accu, dan met een benzinemotor. Dit heeft te maken met de CO2 uitstoot. Ook wordt veel lawaai gereduceerd, wat weer een prettigere werkervaring geeft.

Lees meer...
183 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Makita 18 V Li-ion Accu
Makita 18 V Li-ion Accu
vanaf  € 80,00 € 42,97 (per stuk)
(13)
actie
Greenworks Li-ion 40V Accu
Greenworks Li-ion 40V Accu
vanaf  € 86,76 € 52,06 (per stuk)
(18)
actie
Greenworks Accu Heggenschaar 24 Volt
Greenworks Accu Heggenschaar 24 Volt
vanaf  € 60,33 € 36,20 (per stuk)
Stihl Li-ion 18V Accu AK
Stihl Li-ion 18V Accu AK
vanaf  € 80,98 (per stuk)
(5)
actie
Greenworks Accu Trimmer 24 Volt
Greenworks Accu Trimmer 24 Volt
vanaf  € 43,79 € 26,27 (per stuk)
actie
Greenworks Accumaaier 40 Volt 41 CM
Greenworks Accumaaier 40 Volt 41 CM
vanaf  € 190,51 € 156,20 (per stuk)
(6)
Greenworks Accumaaier 40 Volt 35 CM
Greenworks Accumaaier 40 Volt 35 CM
vanaf  € 147,12 (per stuk)
Stihl Accu Heggenschaar HSA 56
Stihl Accu Heggenschaar HSA 56
vanaf  € 131,40 (per stuk)
(6)
actie
Greenworks Accu Trimmer Digipro 40 Volt
Greenworks Accu Trimmer Digipro 40 Volt
vanaf  € 135,95 € 114,88 (per stuk)
(1)
Vergelijken (0)

Ruim assortiment accu tuingereedschap

Accu tuingereedschap in verschillende soorten en maten

Tegenwoordig kunt u bijna alle apparaten met benzinemotor vervangen voor een apparaat met accu. Bij ons vindt u veel verschillende soorten accu tuingereedschap. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor grasmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen en nog veel meer. Ons ruime assortiment beschikt vaak ook over sets waarbij u ook een accu en lader krijgt meegeleverd. Het mooie aan deze accu’s is dat ze vaak gebruikt kunnen worden voor meerdere apparaten. Voor het onderhouden van uw gehele tuin heeft u dus vaak maar één accu nodig.

 

Voor elke vraag naar accu tuingereedschap hebben wij wel een antwoord, want wij denken aan iedereen. Voor wie graag klust in een kleine tuin hebben we bijvoorbeeld merken als Stihl en Greenworks 24 volt beschikbaar. De professionele gebruiker zal zich eerder vinden in merken als Pellenc en Greenworks 82 volt.

Greenworks accu tuingereedschap

Greenworks is één van de meest innoverende merken op het gebied van tuingereedschap. Wie denkt aan accu tuingereedschap, denkt al snel aan het merk Greenworks. Omdat zij de lijn van tuinmachine producten naar een milieubewuster niveau tillen, hebben ze inmiddels al steun gekregen van het topmerk Stihl. Greenworks is op dit moment al één van de grootste producenten op het gebied van tuingereedschap en blijft alleen maar groeien. Dit komt met name door de vraag naar machines met geen CO2 uitstoot en minder lawaai. De technologie gaat inmiddels al zo ver dat na de introductie van de 40 volt lijn, nu al een 80 volt lijn op de markt is gekomen. De nieuwe DIGIPRO motoren worden gebruikt als basis voor al het nieuwe accu tuingereedschap. Deze koolborstelvrije motoren leveren 30% meer prestaties en 70% minder trillingen.

De service van De Boer

In Drachten hebben we bij onze megastore ook een vakkundige werkplaats. Onze monteurs staan hier voor u klaar om waar mogelijk alle machines te repareren. Voor onderhoud en reparaties bent u dus bij De Boer ook van harte welkom. Veel garantiereparaties kunnen wij gewoon hier in de werkplaats dus uitvoeren. Als u niet in staat bent om langs te komen, dan kunnen wij ook de machines afhalen en weer bij u terugbrengen na de reparatie.

 

Wij zijn al meer dan 85 jaar expert in ons vakgebied en bieden alles voor de veehouder, boer, klusser, hobbyist, tuinier of elke andere doe-het-zelver. In Drachten vindt u onze megastore waar u het assortiment kunt komen bekijken. U kunt dus bij ons zowel online bestellen als hier in de winkel. Een online bestelling kunnen we bezorgen, of we zetten deze voor u klaar om af te halen. Wij streven altijd naar de hoogste mate van service en kwaliteit.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw