menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Wonen

Als je op zoek bent naar artikelen welke het wonen in je huis prettiger maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim aanbod aan woonartikelen van een hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar nieuwe woonaccessoires, brievenbussen of kaarsen en waxinelichtjes, wij hebben het allemaal. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt in je eigen huis. Bekijk ons uitgebreide aanbod een koop de artikelen voor fijn wonen.

Lees meer...

De betere keuze voor wonen

Fijn wonen is erg belangrijk. Bij de Boer vind je dan ook niet alleen de betere keuze voor buiten, ook voor binnen kan je bij ons terecht. In ons uitgebreide woon assortiment vind je producten voor in de woonkamer, keuken en badkamer. Maar ook voor buiten, voor aan de woning, hebben wij diverse producten. Denk hierbij aan brievenbussen, vlaggen voor in de vlaggenmast en signalisatie borden. Wij hebben alles voor je om fijn te wonen.

Goede keuken messen

In ons uitgebreide aanbod met keuken producten hebben we niet alleen keuken messen, ook hebben we alles voor de afwas. Denk hierbij aan droogdoeken, afwastabletten en afwasmiddel. Populair zijn onze Friederich Herder schilmesjes welke in allemaal verschillende kleuren verkocht worden. Zo is het makkelijk zoeken in een lade naar het mesje.

Opblaas producten

Bij de Boer vind je ook verschillende soorten opblaasmeubilair. Zo hebben we een ruim assortiment met verschillende luchtbedden. Voor zowel een éénpersoons als tweepersoons model kan je bij ons terecht. Naast de luchtbedden hebben we ook opblaasbare stoelen en banken in ons assortiment. Deze zijn handig voor op de camping maar worden ook als tussenoplossing voor het wachten op een stoel of bank gebruikt.

Thuis op kantoor

Sinds een aantal jaar wordt wonen en werken steeds meer met elkaar gecombineerd. Dat betekend dat steeds meer mensen een thuiskantoor hebben. Net zoals op een normaal kantoor zijn daar kantoorbenodigdheden voor nodig. In ons aanbod hebben wij alles, van post-its, plakband tot magneten. Zorg er voor dat je ook bij je thuiskantoor alles ruim op voorraad hebt liggen.

Kaarsen en waxinelichtjes met citronella geur

Citronella kaarsen en waxinelichtjes zijn ideaal voor iedereen die in de zomer last heeft van muggen. Muggen hebben namelijk een hekel aan de geur van citroen. Naast dat het muggen afweert kan je citroen natuurlijk ook een lekkere geur vinden.

Horrengaas

Naast citronella kaarsen is ook horrengaas een oplossing in huis tegen insecten. In ons uitgebreide assortiment vind je verschillende varianten. Denk hierbij aan bamboe gordijnen, horrengaas glasfiber en insecten horren. Onze hordeuren en horrengaas hebben diverse patronen. Zo kies je altijd een variant die bij jouw huis past.

Signalisatie borden

Wanneer je woning op een bedrijventerrein staat, kan het handig zijn om signalisatie borden te gebruiken. Zo weten bezoekers waar ze wel én niet moeten zijn. In ons uitgebreide assortiment met signalisatie producten vind je borden, pictogrammen, plak letters- en cijfers en meer terug. Ben je op zoek naar een specifiek signalisatie bord en kan je het in ons uitgebreide assortiment niet vinden? Neem dan contact met ons op!

Warme woonaccessoires

Bij fijn wonen horen lekkere warme woonaccessoires. Wij hebben diverse fleece plaids in ons assortiment in allemaal verschillende kleuren. Naast de fleece plaids hebben we ook lekkere warme fleece dekens in ons assortiment. Deze zijn zowel met patroon als zonder verkrijgbaar. Ook hebben we verschillende schapenvachten in ons assortiment. Hiermee kan je niet alleen decoreren. De schapenvachten houden je ook in de wintermaanden warm en in de zomer koel.

Vlaggen en vlaggenmasten

Hoewel het niet direct met wonen te maken heeft, verkopen wij ook verschillende vlaggen en vlagenmasten. De vlaggen uit ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Wij hebben vlaggen van diverse landen en streken in ons assortiment. Ook verkopen wij oranje wimpels. Heb je een vlaggenmast en wil je hem extra sierlijk maken? Bekijk dan de verschillende sierknoppen in ons aanbod.

Krantenrollen en brievenbussen

Bij een woning hoort ook een brievenbus. Veel mensen hebben een brievenbus aan het huis gemonteerd, maar je ziet ze ook veel bij de oprit staan. De brievenbussen en krantenrollen in ons assortiment komen zonder steel. Je kan ze hierdoor ook gemakkelijk ergens anders aan monteren. Koop je een brievenbus bij de Boer Drachten dan ben je verzekerd van een hoge prijs-kwaliteit verhouding.

Voor de badkamer en het toilet

Prettig wonen kan natuurlijk niet zonder een toilet en badkamer. In ons assortiment hebben we diverse producten voor beide. Denk hierbij aan muurrolhouders, toiletgarnituur en handzeep. Belangrijk, want ook de kleinste kamertjes in huis mogen niet worden vergeten.

Alles voor fijn wonen

Voor alles op het gebied van fijn wonen kan je terecht bij de Boer in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Niet alleen hebben we producten om het binnen gezellig en knus te maken, ook voor buiten hebben we artikelen om van je huis een thuis te maken.

Wil je het assortiment in het echt komen bekijken? Dan ben je welkom in Hazerswoude-Dorp en Drachten. Woon je niet in de buurt maar heb je wel vragen? Onze klantenservice staat telefonisch en per mail voor je klaar om je te helpen bij alle vragen met betrekking tot wonen.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw