menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Waytoplay

Waytoplay Flexibele autobaan

Waytoplay Flexibele Autobaan

Waytoplay is een Nederlandse uitvinding die wordt geproduceerd in Duitsland. De flexibele autobaan kan makkelijk over bijvoorbeeld een drempel worden gelegd! De wegdelen zijn gemaakt van rubber, waardoor ze lang gebruikt kunnen worden en makkelijk schoon te maken zijn.

 

De wegdelen van waytoplay zijn binnen en buiten te gebruiken!

2 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Waytoplay Flexibele Autobaan

Rubber wegdelen

Het rubber van de wegdelen is zo stevig, dat het een leven lang meegaat. Het wordt geproduceerd in Duitsland, voor de beste kwaliteit. Het rubber is makkelijk schoon te maken in bijvoorbeeld de vaatwasser.

 

Combineren voor meer plezier

De flexibele autobaan is ook perfect om te combineren met ander speelgoed. Bijvoorbeeld de miniatuurauto's van Siku, of zelf gebouwde LEGO auto's. Ook kan je een houten treinbaan over de baan heen leggen bijvoorbeeld. Je fantasie is de grens! De Siku 1:87 serie is bijvoorbeeld erg leuk te combineren met de waytoplay wegdelen.

 

Vaardigheden


Al spelenderwijs draagt waytoplay bij aan de vaardigheden en ontwikkeling. Zo kan een kind bijvoorbeeld verkeersregels leren. Ook zijn de puzzeldelen goed voor de motoriek.

 

waytoplay

Waytoplay is een Nederlandse uitvinden van Sybren Jelles. In 2012 is de eerste productie op gang gekomen en sindsdien is waytoplay enorm gegroeid. Bekijk hier meer informatie over waytoplay.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw