menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Werkoveralls

Een werkoverall zorgt voor een volledige bescherming, van hals tot enkel en wordt vaak gebruikt in garages, landbouwbedrijven, techniek en bouw. Een overall is in meerdere uitvoeringen te verkrijgen. U kunt denken aan een rally-overall, een Amerikaans overall, een veiligheidsoverall, een regen-/ spuitoverall en meer. In ons assortiment zitten de beste merken, zoals Havep, Bestex, Fristads, Mascot, Terratrend en meer. In ons assortiment zitten meer dan 200 verschillende overalls, in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen.

Lees meer...

Werkoverall kopen

Werkkleding

Het is voor werkkleding erg belangrijk dat het lekker zit. Het daarom ook aan te raden te kiezen voor een goede kwaliteit, als je een overall de hele dag aanhebt. Onder je overall kun je nog een werkbroek en t-shirt of trui dragen. Voor optimaal comfort zijn ook de juiste werkschoenen of veiligheidslaarzen van groot belang.

Soorten overalls

Een rally-overall is een overall met rits en twee borstzakken. Een gewoon overall beschikt over knopen om hem dicht te maken. Ook zijn er overalls die gevoerd zijn, voor de winter of werk in gekoelde ruimtes. Ook zijn er speciale spuitoveralls (waterdicht), en speciale overalls voor lassers. Ook voor wegwerkers en andere werkzaamheden langs drukke wegen zijn er speciale overalls die voldoende opvallen met reflecterende stroken en fluorescerende kleuren.

Werkkleding dat werkt!

Als u een eigen bedrijf heeft en een bepaalde uitstraling wil nastreven, is het erg belangrijk dat uw medewerkers en netjes en verzorgd uitzien. In ons brede assortiment zit altijd een lijn werkkleding die de kleuren van uw huisstijl benadrukken en in combinatie met uw logo zorgen voor een goede indruk bij uw klanten.

Ontzorgd worden? Wij bieden u een complete beheerdersmodule voor alle werkkleding van uw medewerkers. Klik hier voor meer informatie.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw