menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Werkschoenen

Werkschoenen en klompen

Werkschoenen

De Boer Drachten biedt een compleet assortiment werkschoenen. Wie op zoek is naar de perfecte werkschoenen is bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons de keuze maken uit verschillende topmerken die ervoor zorgen dat u tijdens het werken beschikt over comfort en veiligheid. Naast werkschoenen kunt u bij ons ook terecht voor werklaarzen, klompen, sokken en inlegzolen. Wij bieden veiligheidsschoenen aan van de meest bekende merken, zoals Sika, Grisport, Emma, Sixton Peak en natuurlijk Redbrick. We staan voor hoge kwaliteit en service, daarom bent u verzekerd van het maken van een uitstekende keuze.

147 artikelen gevonden
Sorteer op:
Hoge veiligheidsschoen S1P bruin
Hoge veiligheidsschoen S1P bruin
vanaf  € 137,61 (per paar)
Emma Werkschoenen Melvin D S3 Zwart
Emma Werkschoenen Melvin D S3 Zwart
vanaf  € 103,35 (per stuk)
Redbrick Werkschoenen Slick S3 Blauw
Redbrick Werkschoenen Slick S3 Blauw
vanaf  € 78,08 (per paar)
Oslo lage veiligheidsschoen S3 zwart
Oslo lage veiligheidsschoen S3 zwart
vanaf  € 63,25 (per paar)
actie
Emma Werkschoenen Max XD S3 Zwart
Emma Werkschoenen Max XD S3 Zwart
vanaf  € 94,37 € 56,62 (per paar)
Grisport Werkschoenen 71609 S3 Instapper Zwart
Grisport Werkschoenen 71609 S3 Instapper Zwart
vanaf  € 73,95 (per stuk)
Emma Werkschoenen Anne S1P Zwart
Emma Werkschoenen Anne S1P Zwart
vanaf  € 84,29 (per paar)
Redbrick Werkschoenen Fly S3 Zwart
Redbrick Werkschoenen Fly S3 Zwart
vanaf  € 78,08 (per paar)
actie
Dunlop Werkschoenen Flying Arrow S3 Sneaker Zwart
Dunlop Werkschoenen Flying Arrow S3 Sneaker Zwart
vanaf  € 75,01 € 45,01 (per paar)
Stihl Zaaglaars Dynamic S3 Snijprotectie 1
Stihl Zaaglaars Dynamic S3 Snijprotectie 1
vanaf  € 195,81 (per paar)
actie
Sixton Werkschoen Timba S1 Zwart
Sixton Werkschoen Timba S1 Zwart
vanaf  € 82,95 € 49,77 (per paar)
Vergelijken (0)

Veiligheidsschoenen

Welke werkschoenen heeft u nodig?

Het aanschaffen van werkschoenen is vaak moeilijker dan de meeste mensen denken. Zo moet u nadenken over de juiste veiligheidsklasse, maar zijn er ook een aantal andere factoren waar u rekening mee moet houden. Omdat u de schoenen gaat gebruiken voor het uitvoeren van werk, moeten ze wel voldoen aan een bepaald type comfort. U kunt daarom goed nadenken over wat u gaat doen en welke bewegingen u gaat maken. Zo zijn hoge schoenen minder ideaal voor werk waar u moet bukken, maar beschermen ze de achillespees beter. Lage schoenen zijn juist wel geschikt voor veel bukken, omdat je makkelijker je enkel kan bewegen. Ook kan het zo zijn dat u de schoenen veel uit en aan moet doen. Als de schoenen vaak uit gaan, zijn de instappers een goed idee.

 

In ons assortiment vindt u ook een aanbod speciale werkschoenen. Als u op zoek bent naar dit soort schoenen, dan raden wij u aan om te beginnen met zoeken met de juiste schoenmaat. Als u grote voeten heeft, dan is het waarschijnlijk lastig om de juiste schoenen te vinden. We beschikken ook over een aantal werkschoenen met grotere maten, zoals maat 50 of 51. Dames hebben vaak weer kleinere voeten, daarom zijn er ook kleinere vrouwen schoenen bij ons beschikbaar.

 

Werkschoenen in de juiste veiligheidsklasse

Vaak bent u op zoek naar werkschoenen die aan bepaalde veiligheidsnormen voldoen. Vaak moet u speciale werkschoenen dragen op bouwplaatsen of andere risicovolle werkplekken. Voor dit type veiligheidsschoenen zijn veiligheidsklassen opgesteld waar bepaalde schoenen aan moeten voldoen. Er zijn vijf niveaus die worden aangeduid als S1, S2, S3, S4 en S5. Bij het kopen van veiligheidsschoenen is het dus erg belangrijk om te weten uit welke klasse u de schoenen nodig heeft.

 

S1: Antistatisch en met veiligheidsneus

S2: Net als S1 én waterafstotend

S3: Net als S2 én beschermde tussenzool en antislipprofiel

S4: Net als S1, maar volledig waterdicht

S5: Net als S4, met beschermende tussenzool en antislipprofiel

 

De service van De Boer

Bij De Boer bent u verzekerd van de allerbeste service en kwaliteit. Wij zijn dé specialist voor de veehouder en beschikken over meer dan 85 jaar ervaring in het vak. Zo kunt u bij ons ook terecht voor afrastering, kruiwagens, grasmaaiers, maar ook werklaarzen en overalls. In Drachten hebben wij een megastore waar u ons gehele assortiment terug kan vinden. U kunt dus bij ons in de webshop bestellen en het vervolgens laten thuis bezorgen. Ook kunt u het hier bij ons in Drachten komen ophalen. Daar staan al onze service medewerkers en monteurs voor u klaar. Onze monteurs kunnen uw kapotte apparaten voor u repareren en terug bij u thuis bezorgen. Dat is de service waar wij voor staan.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw