menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zaklampen

Zaklampen en hoofdlampen

Zaklampen van de beste merken.

De zaklampen uit ons assortiment zijn van de beste merken, zoals LEDlenser, MagLite en 4TECX. In ons assortiment vindt u alle soorten zaklampen voor privé of professioneel gebruik. De toepassingen van de zaklampen zijn uiteenlopend. Wij hebben de juiste zaklampen voor de camping, tijdens het sporten, werken op donkere plekken, beveiliging en nog veel meer. Ook professionele hoofdlampen vindt u in ons assortiment, ideaal als u de handen vrij moet houden.

52 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Zaklamp kopen

De sterkte van het licht valt af te lezen aan het aantal Lumen die de lamp heeft. Zaklampen zijn verkrijgbaar met LED lamp of een halogeen gloeilamp. LED lampen zijn daarbij kostbaarder tijdens de aanschaf, maar zijn tevens sterker en duurzamer. Ze gaan dus langer mee en vragen minder energie. Dan zijn er nog zaklampen met een accu of losse batterijen. De zaklampen met accu zijn makkelijker op te laden en de accu gaat vaak lang mee. Het is wel aan te raden om een reserve accu mee te bestellen. Zo zit je nooit zonder.

 

Merken zaklampen

Er zijn veel verschillende merken zaklampen verkrijgbaar. In ons assortiment kiezen wij voor de bekendste, Maglite en LEDlenser. De Maglite zaklampen zijn misschien wel de bekendste en deze zaklampen zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit. Maglite biedt een breed assortiment, van broekzaklamp, tot oplaadbare LEDlamp. LEDlenser biedt alleen maar LED lampen en die zijn van nog iets betere kwaliteit als de MAGlite LED lampen. Dat verschil is ook terug te zien in de Lumen van de lampen.

 

Outdoor

De Boer Drachten heeft een breed assortiment voor uw outdoor ervaring. Naast zaklampen, hebben we ook outdoormessen, stevige wandelschoenen en natuurlijk EHBO kits, voor als het net even anders loopt.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw