menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Onze winkel in Drachten is Koningsdag geopend!
Openingstijden: 08:00 - 17:00
(0512) 518205 Mail ons

De Boer Drachten

De betere keuze voor buiten!

De Boer is de ultieme oplossing voor al jouw buitenbehoeften, met een rijke geschiedenis van meer dan 85 jaar ervaring. Traditioneel als landbouwwinkel, tegenwoordig voor iedereen die op zoek is naar de betere keuze voor buiten. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden professioneel advies voor iedereen die op zoek is naar de betere keuze voor buiten. Ons uitgebreide assortiment biedt een compleet aanbod voor particulieren, veehouders, akkerbouwers, hoveniers, campinghouders, gemeenten en overheden, en professionele doe-het-zelvers. Van afrastering tot trampolines, wij hebben alles wat je nodig bent.
 
Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met onze eigen huismerken en de beste A-merken, waardoor wij altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Bestellingen kunnen worden bezorgd of afgehaald bij ons magazijn. Bezorging is meestal gratis bij bestellingen vanaf 75 euro, en slechts 5 euro verzendkosten wordt gerekend voor bestellingen onder 75 euro. Onze vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp bieden ook de mogelijkheid om ons assortiment te bekijken en direct mee te nemen.
 
Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats en bieden wij aanvullende services aan. Onze monteurs repareren en onderhouden grasmaaiers, zitmaaiers en zelfs skelters. Machines kunnen worden opgehaald en na reparatie of onderhoud weer teruggebracht worden. Onze sleutelservice en onze mogelijkheid om schaatsen te slijpen zijn ook beschikbaar.
 
Bezoek onze website voor ons totale aanbod van ongeveer 70.000 artikelen, waaronder afrastering, robotmaaiers, Intex zwembaden, elektrisch gereedschap, terras heaters, speelgoed en nog veel meer. Onze onderdelenwebsite biedt ook onderdelen voor merken zoals Nilfisk en Suzuki.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw