menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Over De Boer

Ontwerp zonder titel (1)

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar de betere keuze voor buiten. Met onze medewerkers doen wij er alles aan om dit waar te maken. Met de beste kwaliteit en ons ruime assortiment bieden wij de oplossing die past bij elk persoonlijk vraagstuk. Zo is er voor iedereen de beste oplossing voor buiten.

De Boer is een uniek, groeiend familiebedrijf en bestaat inmiddels al meer dan 85 jaar. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de veehoudersector en is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met hart voor de klant. Onze producten zijn toegespitst op de agrariërs, hoveniers, campinghouders, grond- weg- en waterbouw, (professionele) doe-het-zelvers en outdoor. Kortom: je vindt bij De Boer echt alles voor buiten.

De Boer staat voor een goede, eerlijke en oplossingsgerichte service. In de praktijk betekent dit dat wij samen met de klant kijken naar de oplossing die het beste past bij de situatie. We kijken hierbij naar de kwaliteit die past bij wat de klant echt nodig heeft. Dat maakt De Boer de betere keuze voor buiten.

Wij leveren (meer dan 70.000) artikelen van meer dan 200 merken direct uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen en geldt: Vandaag besteld voor 20:00 is in de meeste gevallen morgen in huis! Bovendien bieden we, in samenwerking met onze vervoerders, verschillende bezorgmethodes aan. Hierdoor zorgen we voor de meest efficiënte en passende oplossingen voor onze klanten en is het geografisch bereik van De Boer enorm aan het groeien: we leveren nu in verschillende landen en via meerdere (online) verkoop-platformen!

Winkels
De Boer staat voor het bieden van een snelle, eerlijke en zo compleet mogelijke service voor alle klanten. Dit doen we niet alleen online, maar ook in onze winkels. Kom langs in onze winkel aan de Jade in Drachten en neem een kijkje in onze showroom! Ben je op zoek naar een artikel of heb je advies nodig? Onze medewerkers staan voor je klaar en kijken met je samen naar wat je nodig hebt. Bovendien is het mogelijk jouw online bestelling af te halen in onze winkel. Bekijk hier meer informatie over onze winkel aan de Jade.

Sinds 2022 is De Boer ook te vinden in Hazerswoude-Dorp. Deze nieuwe vestiging, in combinatie met onze complete webshop met ruim assortiment, zorgt ervoor dat De Boer nog gemakkelijker bereikbaar is en we met ons ruime assortiment altijd een eerlijke, snelle oplossing in huis hebben. Bekijk hier meer informatie over onze winkel in Hazerswoude-Dorp.

Diensten van De Boer
De Boer biedt meerdere aanvullende services aan. Zo beschikken we over een eigen werkplaats waar reparaties en onderhoud gedaan worden. Niet alleen voor het repareren van je aankoop, ook voor het plaatsen van een overkapping of het installeren van je robotmaaier ben je bij De Boer aan het juiste adres. Vraag in de winkel een offerte aan en bekijk in de showrooms wat de mogelijkheden zijn.

Bovendien biedt De Boer een sleutelservice aan, zowel in Drachten als in Hazerswoude-Dorp, en kan je jouw schaatsen laten slijpen in de winkel in Drachten!

Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en helpen ze met de betere keuze voor buiten – daarin maken wij het verschil. Neem een kijkje in de webshop of de winkels van De Boer, de meest complete webshop met de betere keuze voor buiten, en bestel de artikelen voor jouw klus eenvoudig en snel!

 

Certificeringen


GMP+
Certificering GMP+ staat voor “Good Manufacturing Practices” en heeft betrekking op opslag, transport en procedures rond diervoeders.

CDG
Certificaat CDG staat voor Certificatie Distributie in Gewasbeschermingsmiddelen en is een verplicht certificaat voor alle bedrijven die handelen in gewasbeschermingsmiddelen.

Securefeed
Een kopie van de certificaten is, indien gewenst, op te vragen.

Bekijk hier alle informatie over de certificeringen Van De Boer

Beoordelingen:

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw