menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Afrasteringspalen

Afrasteringspalen

Afrasteringspalen zijn een noodzakelijk onderdeel van de afrastering, die het vee binnen een afgebakend perceel moet houden. Wij hebben een ruim assortiment van weidepalen en schrikdraadpalen beschikbaar. Profiteer van scherpe prijzen en snelle levering bij de Boer Drachten. Bestel nu hier palen voor je afrastering!

 

Lees meer...

Afrasteringspalen voor de weide

U kunt gerust zeggen dat de afrasteringspalen de basis van uw afrastering vormen. Wie een vaste afrastering bouwt, komt meestal uit bij houten weidepalen. Hier hebben wij een ruim aanbod van, onder meer gemaakt van kastanjehout. Maar we hebben ook meer flexibele types. Denk bijvoorbeeld aan veerstaalpalen, perfect te gebruiken als schrikdraadpalen. Dit zijn de belangrijkste soorten uit het assortiment:

  • Vario palen
  • Veerstalen palen
  • Krulstaart palen (pigtail palen)
  • Glasfiber palen
  • Eco palen
  • Stijgbeugelpalen
  • Line post palen

Verschillende maten weidepalen voor diverse dieren

We hebben onder meer variopalen en stijgbeugelpalen in verschillende maten. Daardoor vindt u geschikte afrasteringspalen voor koeien, paarden, schapen en andere dieren. Met de aangegoten draad- en linthouders is er een scala aan mogelijkheden om de gewenste draad, cord of lint te bevestigen. Daarnaast heeft het merk Gallagher een handig twist & lock systeem toegevoegd.

Deskundig advies over de afrastering

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste afrasteringspalen? We helpen u graag. Bel of mail ons voor advies op maat. We kunnen naast palen natuurlijk ook alle toebehoren leveren, zoals schrikdraadapparaten, isolatoren, afrasteringsnetten en gaas. Daarbij profiteert u niet alleen van een groot assortiment, maar ook van korte levertijden en scherpe prijzen.

Bestel nu online afrasteringspalen

De afrastering moet in orde zijn. Of het nou om een weiland gaat, of een tuin met hobbydieren. Twijfel daarom ook niet en vervang onderdelen indien nodig. Op deze pagina vindt u alle soorten weidepalen voor een hoogwaardige afrastering. Maak dus nu een keuze en bestel hier uw afrasteringspalen!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw