menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Isolatoren

Isolatoren

Isolatoren voor schrikdraad mogen niet ontbreken wanneer u aan de slag gaat met dit type afrastering. Door het juiste gebruik van verschillende componenten, werkt uw omheining optimaal. Wanneer u een isolator nodig heeft, kan u bij de Boer Drachten kiezen uit diverse soorten en maten. Bekijk en koop direct online uw isolatoren en poortgrepen.

 

Lees meer...

Verschillende soorten isolatoren

We hebben talloze isolatoren in het assortiment. Daardoor ga je ongetwijfeld het juiste type vinden. Dit zijn de belangrijkste types:

  • Ringisolator
  • Hoekisolator
  • Afstandisolator
  • Lintisolator


Ringisolator

De ringisolator heeft vanzelfsprekend de vorm van een ring, waardoor de schrikdraad eenvoudig geleid kan worden. Dit type stroomisolator is doorgaans makkelijk in een afrasteringspaal te draaien.

Hoekisolator

De hoekisolator is er om te bevestigen aan een begin- of eindpaal. Dit hulpmiddel helpt met het spannen van draden, zodat deze goed strak blijven hangen. Vaak is dit type gemaakt van porselein.

Afstandsisolator

De afstandsisolator is er om te voorkomen dat dieren aan houten palen gaan knagen. Handig, want de afrastering bestaat vaak voor een deel uit hout. Deze isolatoren zetten het schrikdraad op enige afstand van het hout, zodat de dieren er niet meer bij kunnen.

Lintisolator

Wanneer je werkt met een schriklint in plaats van een schrikdraad, heb je ook bijpassende isolatoren nodig. Deze hebben een wat andere vorm, waardoor het lint goed vastgehouden wordt.

Naast deze types bevat het assortiment nog diverse andere soorten, zoals topisolatoren, sleufisolatoren en kramisolatoren. Laat je gerust informeren door onze specialisten, wanneer je niet precies weet wat je nodig hebt.

Gallagher en Pulsara

Hoge kwaliteit isolatoren zijn van groot belang. Daarom verkopen wij kwaliteitsmerken als Gallagher en Pulsara. Maar waarom is het belangrijk om voor kwaliteit te kiezen? Wanneer een isolator defect is, zorgt dit al snel voor stroomverlies en andere ongemakken. Fatsoenlijke producten hebben een lange levensduur, waardoor je uiteindelijk ook kosten bespaart. Het merk Gallagher geeft op sommige producten 10 jaar garantie. Dit staat bij de desbetreffende artikelen aangegeven in de productomschrijving.

Isolatoren online bestellen

Dankzij ons grote assortiment gaat u ongetwijfeld vinden wat u zoekt. Maar het kan zijn dat u wat hulp nodig hebt. Vragen stellen mag natuurlijk altijd! U kunt ons een mail sturen, of even bellen tijdens openingstijden. We kijken graag met u mee en adviseren het juiste artikel voor uw situatie. Indien u geen hulp nodig hebt, kan u direct profiteren van ons grote assortiment. Inderdaad, het kopen van isolatoren doet u hier!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw