menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Landhek kopen? - Gratis verzending!

Landhekken

Landhekken en Toebehoren

Wanneer u een nieuw landhek zoekt, heb je bij de Boer Drachten de keuze uit diverse types. We hebben grootveehekken en kleinveehekken van gegalvaniseerd staal. Onze landhekken zijn van hoge kwaliteit, waardoor je kunt rekenen op een lange levensduur. Bekijk snel alle opties en bestel online je landhekken.

25 artikelen gevonden
Sorteer op:
Gegalvaniseerd Landhek - 5-Stangs
Gegalvaniseerd Landhek - 5-Stangs
vanaf  € 265,50 (per stuk)
(3)
Gegalvaniseerd Landhek - 6-Stangs
Gegalvaniseerd Landhek - 6-Stangs
vanaf  € 321,04 (per stuk)
Gegalvaniseerd Landhek - Met Gaas
Gegalvaniseerd Landhek - Met Gaas
vanaf  € 313,96 (per stuk)
actie
Gegalvaniseerd Landhek (Weiderasterpoort) Verstelbaar - 5-Stangs
Gegalvaniseerd Landhek (Weiderasterpoort) Verstelbaar - 5-Stangs
vanaf  € 227,30 € 185,00 (per stuk)
Cosnet Uitschuifbaar Landhek - 5 Stangs
Cosnet Uitschuifbaar Landhek - 5 Stangs
vanaf  € 144,90 (per stuk)
Vergelijken (0)

Volblad verzinkt landhek

Kies bij de Boer Drachten voor een volblad verzinkt landhek. Hierbij zijn de buizen ook aan de binnenkant tegen corrosie beschermd, waardoor het hek verzekerd is van een veel langere levensduur. We hebben grootveehekken in een 5-stangs uitvoering met een hoogte van 110 centimeter. Deze modellen zijn uitgevoerd met ogen voor bevestiging aan de standaard meegeleverde plaatduimen, die gemakkelijk aan een dampaal of biels te bevestigen zijn.
Ook aan kleinvee, zoals schapen, is gedacht. Kies bijvoorbeeld één van onze hekken in 6-stangs uitvoering. Ook hebben we varianten met een ingelast betonnet, dat een maaswijdte van 10 x 10 centimeter heeft. Ook deze types beschikken over ogen en meegeleverde plaatduimen.

Veilig gebruik

Natuurlijk wil je dat een landhek voldoet aan jouw eisen. Elk type hek uit ons assortiment heeft een aangelast beugel, zodat je het hek op kunt sluiten met een heksluiting. Dankzij het zorgvuldige laswerk zitten er geen scherpe delen aan de hekken, zodat dieren zich niet bezeren. Natuurlijk hebben we alle toebehoren ook in huis voor jouw type afrastering. Denk aan heksluitingen, overslagbeugels, zwenkwielen, montageplaten en verzinkte palen. Wanneer je niet weet wat je nodig hebt, kun je natuurlijk bellen of mailen. We denken graag met je mee, als het gaat om het gebruik van landhekken.

Landhekken online bestellen

Een gigantisch assortiment en scherpe prijzen. Ja, dat is het gemak van de Boer Drachten. Wanneer je online bestelt, zorgen wij voor een snelle levering. Je hoeft dus je bedrijf niet te verlaten om belangrijke spullen voor het agrarisch bedrijf te kopen. Maak gerust gebruik van ons deskundige advies, wanneer je hulp nodig hebt bij het doen van online aankopen. Geen vragen? Bestel dan direct hier je nieuwe landhek.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw