menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Schrikdraadapparaten

Schrikdraadapparaten

In het assortiment van de Boer Drachten vindt u verschillende schrikdraadapparaten. Zo zijn ze verkrijgbaar op netstroom, maar ook batterij- en accu-apparaten ontbreken niet, al dan niet ondersteund met zonne-energie. In ons ruime assortiment vindt u diverse merken terug, waaronder Gallagher en Pulsara. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment met verschillende schrikdraadapparaten online!

Lees meer...

De juiste schrikdraadapparaten kiezen

Welk type schrikdraadapparaten u moet kiezen, hangt af van een aantal factoren. Dat zijn bijvoorbeeld de grootte van het terrein,de ligging en de begroeiing. Wanneer de percelen rondom de boerderij liggen is een lichtnet-schrikdraadapparaat aan te bevelen. Voor veraf gelegen percelen kan gekozen worden voor een batterij- of een accu-apparaat. Natuurlijk heeft u tegenwoordig ook de mogelijkheid om de apparaten te voeden met zonne-energie. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Een solar schrikapparaat is het meest geschikt voor minder lange afstanden.

De verkrijgbare schrikapparaten hebben een uiteenlopende capaciteit van rasterlengtes tot 1 km (zonder begroeiing) naar rasterlengtes tot 50 km (incl. 10 km zware begroeiing). Wanneer u kiest voor schrikdraad als afrasteringsmateriaal,  is het natuurlijk belangrijk om ook te denken aan de palen, draden en isolatoren. Uiteraard hebben we dit allemaal in het assortiment, zodat u dit tegelijk kunt bestellen met uw schrikdraadapparaten.

Grondkabels en aarding

De aarding van de schrikdraadapparaten is van groot belang. Een batterijapparaat wordt geaard met een aardpen van 0,5 meter, een accu-apparaat met één van 1 meter. De aarding van een lichtnet-schrikdraadapparaat varieert van 1 aardpen van 2 meter tot 6 gekoppelde aardpennen van 2 meter. Wanneer u daarbij de juiste Grondkabel (Aanvoerkabel) en klemmen gebruikt, bent u verzekerd van een optimaal functionerende afrastering. 

Om het functioneren van schrikdraadapparaten te optimaliseren, kunt u kijken naar schrikdraadtesters, voltmeters, bliksembeveiligers en alarmsystemen.

Merken met hoge kwaliteit

Wanneer u van plan bent om schrikdraadapparaten te gaan kopen, zijn er twee merken die u vaak zal tegenkomen. Dat zijn Pulsara en Gallagher. Naast deze merken hebben we ook nog Koltec apparaten in het aanbod. Stuk voor stuk zijn dit ervaren fabrikanten die bewezen technieken op de markt brengen.
 
Heeft u hulp nodig met het vinden van de juiste apparaten voor uw schrikdraad? De Boer Drachten kan u voorzien van deskundig advies. U kunt ons altijd mailen of bellen tijdens openingstijden. Indien u in de buurt bent kunt u natuurlijk ook naar de winkel komen om de schrikdraadapparaten te bekijken!

Eenvoudig online bestellen

Dankzij ons grote assortiment gaat u ongetwijfeld vinden wat u zoekt. De Boer Drachten heeft alles in huis voor het agrarisch bedrijf. Ook als het gaat om de afrastering van een weide. Onze klantenservice staat voor u klaar wanneer u vragen hebt. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering, bestel nu hier uw schrikdraadapparaten!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw