menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Lichtnetapparaten kopen?

Lichtnetapparaten

Lichtnetapparaten kunnen met een stekker worden aangesloten op het lichtnet. Zo weet u ook zeker dat er altijd stroom op uw afrasteringsmateriaal staat. Een groot voordeel van deze apparaten is dat ze voldoen aan de strenge Europese normen én ook nog eens zuinig zijn in gebruik. Bent u op zoek naar een lichtnet schrikdraadapparaat? Bekijk dan nu onze ruime keuze in ons assortiment met lichtnetapparaten.

Lees meer...
16 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verschillende merken lichtnetapparaten

In ons ruime assortiment vind u lichtnetapparaten van verschillende merken. Verschillende factoren kunnen van belang zijn wanneer u een keuze maakt uit de verschillende lichtnet schrikdraadapparaten. Naast de lengte is het ook belangrijk om te denken aan het type vee. In ons uitgebreide aanbod vind u bekende merken Gallagher en Pulsara terug. Een groot voordeel van de lichtnet apparatuur van Gallagher is dat deze erg betrouwbaar zijn en wel 7 jaar garantie aanbieden. De lichtnet schrikdraadapparaten van Gallagher zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, tot wel 100 kilometer lang!

Een ander merk welke hoogwaardige apparaten biedt is Pulsara. Zij hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien zijn de lichtnet apparaten van Pulsara erg robuust en kunnen ze tegen een stootje. Net als Gallagher heeft Pulsara een ruime keuze in lichtnetapparaten.

Benodigdheden voor lichtnetapparaten

Heeft u lichtnetapparaten aangeschaft? Om alles juist af te rasteren zijn er ook nog aansluitmaterialen nodig. Vergeet deze dus niet om mee te bestellen! Denk hierbij aan een grondkabel of aardpennen.

Om te testen of het schrikdraad op spanning staat en waar eventuele storingen zich bevinden hebben wij een ruim aanbod is testers en beveiligers. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste materialen dan kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u advies te geven over de lichtnetapparaten.

Bestel uw lichtnetapparaten gemakkelijk online

De Boer Drachten is specialist op het gebied van afrastering en lichtnetapparaten. We hebben een groot en compleet assortiment en kunnen vaak uit voorraad leveren zodat u snel kunt beschikken over uw nieuwe schrikdraadapparaten. Wij hebben een ruim en compleet assortiment waarmee wij de betere keuze zijn voor buiten. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering en bestel vandaag nog uw lichtnetapparaten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw