menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Lichtnetapparaten bij de Boer

Lichtnetapparaten

Lichtnetapparaten kunnen worden aangesloten op het lichtnet. De lichtnetapparaten zijn zuinig in gebruik en voldoen aan de strengste Europese normen. Ze kunnen met een stekker worden aangesloten op het lichtnet en zo weet u zeker dat er altijd stroom op de afrastering staat. Bij de Boer Drachten heeft u een ruime keus uit ons grote assortiment lichtnetapparaten.

Lees meer...
18 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verschillende merken lichtnetapparaten

Bekijk ons ruime aanbod lichtnetapparaten van onze verschillende merken. Welk lichtnet schrikdraadapparaat u kiest hangt van veel verschillende factoren af. Buiten de lengte is ook het type vee een belangrijke graadmeter. De lichtnetapparaten van Gallagher zijn erg betrouwbaar en hebben 7 jaar garantie. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende lengtes tot wel 100 km. Een ander goed en betrouwbaar merk zijn de apparaten van het merk Pulsara. Deze hebben een goede prijs en zijn zeer robuust. Ook van dit merk is er een ruime keus in lichtnetapparaten.

Benodigdheden voor lichtnetapparaten

Naast het kiezen voor het juiste lichtnetapparaat zijn de aansluitmaterialen natuurlijk ook belangrijk om aan te schaffen. Denk hierbij aan een grondkabel of aardpennen.

Om te testen of het schrikdraad op spanning staat en waar eventuele storingen zich bevinden hebben wij een ruim aanbod is testers en beveiligers. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste materialen dan kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Onze specialisten staan altijd voor u klaar.

Bestel uw lichtnetapparaten gemakkelijk online

De Boer Drachten is specialist op het gebied van afrastering. We hebben een groot en compleet assortiment en kunnen vaak uit voorraad leveren zodat u snel kunt beschikken over uw nieuwe afrasteringsmaterialen. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering en bestel vandaag nog uw lichtnetapparaten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw