menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Multipower apparaten kopen?

Multipower apparaten

Multipower apparaten zijn schrikdraadapparaten die kunnen worden aangesloten op een lichtnet van 230 Volt maar ook op een 12 Volt accu. Met deze multipower apparaten kunt u gemakkelijk switchen van stroomvoorziening en bent u altijd verzekerd van een goed werkend apparaat. Bij de Boer Drachten vindt u een groot assortiment van de beste multipower apparaten.

Lees meer...
9 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verschillende merken multipower apparaten

Wij bieden verschillende merken multipower apparaten aan in onze webshop. De schrikdraadapparaten van Gallagher zijn uiterst krachtig en betrouwbaar. Ze hebben maar liefst 7 jaar garantie en zijn verkrijgbaar voor afrasteringen tot maximaal 65 km. Een ander goed en betrouwbaar merk is Pulsara. U kiest dan voor degelijkheid en voordelige multipower apparaten.

Multipower apparaten werkend op accu

De multi power apparaten kunt u aansluiten op netstroom of accu. Dit is handig als u in bijvoorbeeld een afgelegen gebied toch afrastering wilt aanleggen. De accu wordt niet bij de multipower apparaten meegeleverd en dient los bij te worden besteld. Op onze webshop kunt u bij de Combi Deals bij de producten vaak een accu vinden die goed past op het apparaat. U profiteert dan ook nog van een korting als u die bij wilt bestellen.

Sommige multipower apparaten zijn ook geschikt voor gebruik met een zonnepaneel. Deze werken in combinatie met de accu en hierdoor zult u de accu minder vaak hoeven op te laden.

Deskundig advies over multipower apparaten

Heeft u deskundig advies nodig bij de aanschaf van uw multipower apparaat? Bij de Boer Drachten werken specialisten die u deskundig advies kunnen geven over de verschillende soorten afrastering en kunnen u ook helpen bij het kiezen van de juiste overige benodigdheden zoals diverse aansluitmaterialen. U kunt ons altijd bereiken via mail en telefoon maar ook in onze winkel in Drachten staan ze voor u klaar. Wilt u graag online bestellen dan profiteert u van een snelle levering en kunt u meestal zelfs de volgende dag al gebruik maken van uw multipower apparaten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw