menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Multipower apparaten kopen? - Gratis verzending!

Multipower apparaten

Multipower apparaten zijn schrikdraadapparaten die kunnen worden aangesloten op een lichtnet van 230 Volt maar ook op een 12 Volt accu. Met deze multipower apparaten kunt u gemakkelijk switchen van stroomvoorziening en bent u altijd verzekerd van een goed werkend apparaat. Bij de Boer Drachten vindt u een groot assortiment van de beste multipower apparaten.

Lees meer...
9 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verschillende merken multipower apparaten

Wij bieden verschillende merken multipower apparaten aan in onze webshop. De schrikdraadapparaten van Gallagher zijn uiterst krachtig en betrouwbaar. Ze hebben maar liefst 7 jaar garantie en zijn verkrijgbaar voor afrasteringen tot maximaal 65 km. Een ander goed en betrouwbaar merk is Pulsara. U kiest dan voor degelijkheid en voordelige multipower apparaten.

Multipower apparaten werkend op accu

De multi power apparaten kunt u aansluiten op netstroom of accu. Dit is handig als u in bijvoorbeeld een afgelegen gebied toch afrastering wilt aanleggen. De accu wordt niet bij de multipower apparaten meegeleverd en dient los bij te worden besteld. Op onze webshop kunt u bij de Combi Deals bij de producten vaak een accu vinden die goed past op het apparaat. U profiteert dan ook nog van een korting als u die bij wilt bestellen.

Sommige multipower apparaten zijn ook geschikt voor gebruik met een zonnepaneel. Deze werken in combinatie met de accu en hierdoor zult u de accu minder vaak hoeven op te laden.

Deskundig advies over multipower apparaten

Heeft u deskundig advies nodig bij de aanschaf van uw multipower apparaat? Bij de Boer Drachten werken specialisten die u deskundig advies kunnen geven over de verschillende soorten afrastering en kunnen u ook helpen bij het kiezen van de juiste overige benodigdheden zoals diverse aansluitmaterialen. U kunt ons altijd bereiken via mail en telefoon maar ook in onze winkel in Drachten staan ze voor u klaar. Wilt u graag online bestellen dan profiteert u van een snelle levering en kunt u meestal zelfs de volgende dag al gebruik maken van uw multipower apparaten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw