menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Schrikdraadhaspel kopen? - Gratis verzending!

Schrikdraadhaspels en Toebehoren

Voor het toepassen van (kunststof) Schrikdraad, Schriklint of Schrikkoord is het handig hierbij een draadhaspel te gebruiken. Schrikdraadhaspels zijn er in diverse uitvoeringen en uiteenlopende draadlengtes. De meeste haspels kunnen gemonteerd worden aan haspelpalen, maar worden meestal gewoon aan de schrikdraad gehangen.

 

Bekijk hier alle Afrasteringsmateriaal.

Lees meer...
18 artikelen gevonden
Sorteer op:
Gallagher Haspelhoekpaal (3 Haspels)
Gallagher Haspelhoekpaal (3 Haspels)
€ 28,48 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Draadhaspels en Haspelpalen

Schrikdraadhaspels zijn geschikt voor alle soorten schrikdraad en cord. Voor schriklint is het verstandig om voor het bredere lint ook een bredere draadhaspel te gebruiken. Voor de aangegeven rollengte is bij de haspels uitgegaan van standaard kunststof schrikdraad of Vidoflex.

De Boer Drachten levert schrikdraadhaspels met 1 : 1 overbrenging, maar ook met versnelling. Deze haspels hebben een overbrenging van 3 : 1 en zorgen ervoor dat uw schrikdraad zeer snel weer op de rol zit. Ook zijn er uitvoeringen met borstdraagstuk en verwisselbare trommel.

De Gallagher haspelhoekpalen zijn er in 2 lengtes, geschikt om 3 of 4 haspels te monteren. Voor optimale stevigheid kunnen aan de haspelpaal nog steunpoten worden bevestigd. De haspels worden gemonteerd met de hiervoor verkrijgbare Gallagher haspelsteunen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw