menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Schrikdraadhaspel kopen?

Schrikdraadhaspels en Toebehoren

Bij het gebruik van (kunststof) schrikdraad, schrikkoord of schriklint is het handig hierbij een draadhaspel te gebruiken. Schrikdraadhaspels zijn er in diverse uitvoeringen en voor uiteenlopende draadlengtes. De meeste haspels kunnen gemonteerd worden aan haspelpalen, maar worden meestal gewoon aan de schrikdraad gehangen.

Lees meer...
21 artikelen gevonden
Sorteer op:
Draadhaspel Pulsara - 200 Meter
Draadhaspel Pulsara - 200 Meter
€ 12,60 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Gallagher Econohaspel - 500 Meter
Gallagher Econohaspel - 500 Meter
€ 40,12 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Gallagher Haspelhoekpaal (5 Haspels)
Gallagher Haspelhoekpaal (5 Haspels)
€ 34,54 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Draadhaspels en Haspelpalen

Schrikdraadhaspels zijn geschikt voor alle soorten schrikdraad en cord. Voor schriklint is het verstandig om voor het bredere lint ook een bredere draadhaspel te gebruiken. Voor de aangegeven rollengte is bij de haspels uitgegaan van standaard kunststof schrikdraad of Vidoflex.

De Boer Drachten levert schrikdraadhaspels met 1 : 1 overbrenging, maar ook met versnelling. Deze haspels hebben een overbrenging van 3 : 1 en zorgen ervoor dat uw schrikdraad zeer snel weer op de rol zit. Ook zijn er uitvoeringen met borstdraagstuk en verwisselbare trommel.

De Gallagher haspelhoekpalen zijn er in 2 lengtes, geschikt om 3 of 4 haspels te monteren. Voor optimale stevigheid kunnen aan de haspelpaal nog steunpoten worden bevestigd. De haspels worden gemonteerd met de hiervoor verkrijgbare Gallagher haspelsteunen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw