menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Bestrijdingsmiddelen kopen

Bestrijdingsmiddelen kopen

Het gebruik van gewasbeschermings- en ongediertebestrijdingsmiddelen wordt door het invoeren van strengere regelgeving steeds meer aan banden gelegd. Het kunnen aanschaffen en toepassen van deze middelen is in veel gevallen afhankelijk van het wel of niet hebben van een licentie.

Lees meer...

Cursussen

Bij de Boer Drachten worden regelmatig cursussen georganiseerd om iedereen die dat nodig heeft de mogelijkheid te bieden deze licentie te verkrijgen of te vernieuwen. Bekijk hier meer informatie over ons cursusaanbod.

Het aanbod mileuvriendelijke afweermiddelen wordt bij De Boer Drachten steeds groter. Denk aan verjagers met laserstraal, welke zelfs volledig geautomatiseerd functioneren. Knalapparaten om uw gewassen te beschermen tegen vogelplagen. Of het grote aanbod vogelverschrikkers, om te zorgen dat uw kuil- en maissilo’s niet worden belaagd door vernielzuchtige kraaien.

Goed ruwvoer is voor een veehouder van onschatbare waarde. De kwaliteit van het product is mede afhankelijk van de grassoort en onderhoud van het perceel. Een perceel vol molshopen zorgt op zandgrond voor veel zand in het gewonnen ruwvoer, wat weer kan leiden tot problemen bij het vee. Mollen moeten daarom worden bestreden. Wij leveren de meest gangbare mollenklemmen en tevens de Mauki mollenbestrijder, waarmee uitstekende resultaten worden behaald.

Muizen en ratten kunnen zich in een razend tempo vermeerderen. Het is goed om eens van bestrijdingsmiddel te veranderen, want ook voor muizen en ratten geldt, verandering van spijs doet eten. Door het aanbieden van diverse middelen als Frap, Super Caid Haverkorrels, Rodilon wheat tech,Tomcat  en Raco muizen- en rattengif helpt De Boer Drachten een handje mee de populaties onder controle te houden.

Melkkoeien en jongvee kunnen ’s zomers zwaar geplaagd worden door vliegen. Om dit te bestrijden hebben wij een scala aan vliegenbestrijdingsmiddelen in ons assortiment. Het gebruik van madendood is een goed alternatief om een vliegenplaag in ligboxenstal en kalverhokken te voorkomen.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw