menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Een drukspuit kopen? - De Boer Drachten

Drukspuiten

Een drukspuit mag niet ontbreken tijdens uw tuinwerkzaamheden. Een drukspuit is namelijk een heel handig product waarmee u veel verschillende handelingen kunt uitvoeren zoals bijvoorbeeld het besproeien van bloemen en planten, het bestrijden van onkruid of voor het verwijderen van groene aanslag op uw bestrating. Bij de Boer Drachten hebben we een zeer ruim assortiment drukspuiten van de beste merken. U bestelt een nieuwe drukspuit gemakkelijk online. 

Lees meer...
617 artikelen gevonden
Sorteer op:
Opbouw Motorspuit Voor Quad - 55 Liter
Opbouw Motorspuit Voor Quad - 55 Liter
€ 505,74 (per stuk)
(1)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
STIHL Nevelspuit SR 200
STIHL Nevelspuit SR 200
€ 608,61 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
STIHL Motornevelspuit SR 430
STIHL Motornevelspuit SR 430
€ 800,72 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
STIHL Motornevelspuit SR 450
STIHL Motornevelspuit SR 450
€ 855,20 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Mesto Handspuit 1,5 Liter Flexi Plus
Mesto Handspuit 1,5 Liter Flexi Plus
€ 42,43 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Hoe drukspuit gebruiken

Zoals hierboven al genoemd is een drukspuit voor veel verschillende doeleinden geschikt. Wilt u de drukspuit gebruiken voor het besproeien of vernevelen van bloemen en planten? Dan is een kleine handspuit voldoende. Deze is makkelijk te vullen met water en door het pompen bepaalt u zelf de sproeikracht. Voor het grotere werk zoals het bestrijden van onkruid is een drukspuit die u op uw rug kunt dragen een hele goede oplossing. Zo hoeft u niet met het zware reservoir te slepen maar draagt u het gemakkelijk mee op uw rug. Deze onkruidspuiten beschikken vaak over een groter reservoir van bijvoorbeeld 12 of 16 liter.

Een drukspuit 5 liter werkt zoals de naam al zegt door middel van luchtdruk. Als eerste vult u het reservoir met water of het daarvoor bestemde bestrijdingsmiddel. Draai daarna het deksel er stevig op en door middel van pompen ontstaat er druk in het reservoir. De vloeistof zal door middel van een slang uitkomen bij de spuitmond. Door op een knop te drukken zal de vloeistof vrij komen met grote druk. Zo spuit u heel gemakkelijk op de geselecteerde plaatsen. Mogen wij u nog een tip geven? Maak na gebruik van de drukspuit het reservoir, de slang en de spuitmond goed schoon. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw drukspuit en voorkomt het achterblijven van schadelijke middelen.

Welke drukspuit kopen

Er zijn veel verschillende soorten drukspuiten te koop in verschillende formaten en van diverse merken. Welke onkruid sproeier u moet kopen hangt van de klus af. De Gardena plantenspuit of drukspuiten van 5 liter zijn zeer geschikt voor het werk in en om het huis. De drukspuit voor azijn helpt u gemakkelijk van uw ongewenste onkruid af. Wilt u grotere oppervlakken besproeien dan zijn de professionele drukspuiten van Matabi of Gloria een betere keuze. Deze zijn speciaal geschikt voor professioneel gebruik en daardoor ook verkrijgbaar met grotere reservoirs. De merken Gloria en Matabi beschikken ook over rugspuiten die u mee kunt dragen op uw rug. Deze zijn voorzien van een comfortabele draagriem zodat u zonder pijn lange tijd kunt werken. De reservoirs zijn ook geschikt voor hardnekkige bestrijdingsmiddelen.

Drukspuit of hogedrukspuit

Een Gardena, Matabi of Gloria drukspuit is te gebruiken voor het verwijderen van groene aanslag op uw terras of bestrating. Door de hoge druk zal de groene aanslag snel verdwijnen. Verwar de drukspuit alleen niet met een hogedrukspuit. Met een hogedrukspuit kunt u namelijk met nog meer druk spuiten omdat ze werken op elektriciteit. Een drukspuit is dus een goede oplossing maar wilt u echt hardnekkig vuil verwijderen dan is een hogedrukspuit misschien een beter alternatief.

Drukspuit voor professioneel gebruik

Drukspuiten voor professioneel gebruik zullen vaak worden ingezet voor het beschermen van je gewas of voor het bestrijden van ongedierte of onkruid. Bij de Boer Drachten hebben wij een ruim assortiment bestrijdingsmiddelen te koop. Denk hierbij aan diverse soorten gewasbeschermingsmiddelen en middelen voor het bestrijden en verjagen van vliegen en wespen. Sommige producten kunt u alleen bij ons kopen als u in het bezit bent van een geldige spuitlicentie. Bij de producten op onze website staat dit aangegeven met een rood uitroepteken. Deze producten kunt u zonder deze licentie niet bestellen. Wilt u graag in het bezit komen van zo’n geldige licentie? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij geven namelijk een aantal keren per jaar diverse cursussen waarmee u een vakbekwaamheidsbewijs kunt behalen.

Bestel uw drukspuit bij de Boer

Een nieuwe drukspuit heeft u snel in huis. U bestelt deze namelijk heel gemakkelijk en veilig via onze website. De meeste modellen hebben wij uit voorraad leverbaar en kunnen wij dus al de volgende dag bij u thuis laten bezorgen. Komt u liever langs in onze winkel in Drachten? U bent van harte welkom in onze grote showroom waar u terecht kunt voor alles voor de agrariër, hovenier en particulier. Ook als u nog vragen heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen kunnen u helpen met al uw vragen over drukspuiten en bestrijdingsmiddelen. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw