menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Gewasbeschermingsmiddel kopen? - De Boer Drachten

Gewasbeschermingsmiddelen

Gewasbeschermingsmiddelen zorgen voor een optimale bescherming van uw gewas. Ga voor een gezond gewas en uiteindelijk voor een goede oogst. Bescherm uw gewas en laat onkruid, insecten of schimmels niet uw oogst mislukken. We hebben verschillende artikelen om onkruid te bestrijden. Voor professioneel gebruik van gewasbeschermingsmiddelen is een geldige licentie gewasbescherming vereist! Bekijk hier ons professioneel aanbod.

Lees meer...
11 artikelen gevonden
Sorteer op:
Roundup Ultimate
Roundup Ultimate
vanaf  € 114,94 (per jerrycan)
(6)
Touchdown Quattro (Glyfosaat 360gr/l)
Touchdown Quattro (Glyfosaat 360gr/l)
vanaf  € 92,73 (per jerrycan)
MCPA
MCPA
vanaf  € 91,80 (per bus)
(8)
Toki
Toki
vanaf  € 302,54 (per stuk)
Primstar
Primstar
vanaf  € 54,16 (per flacon)
(7)
Vergelijken (0)

Licentieplichtig gewasbeschermingsmiddel

Voor een gewasbeschermingsmiddel is het noodzakelijk, dat u in het bezit bent van een Bewijs van Vakbekwaamheid, ook wel spuitlicentie genoemd. De licentie is verplicht en in het leven geroepen om gevaarlijke situaties en ongelukken bij het gebruik van de gewasbeschermingsmiddelen te voorkomen. In ons aanbod hebben wij verschillende bekende middelen waarvoor een licentie nodig is.

MCPA

MCPA is een middel dat werkt tegen éénjarige en overblijvende tweezaadlobbige onkruiden. Het doodt grassen niet. Zowel jonge als oudere onkruiden worden met MCPA bestreden. Het middel is toe te passen op verschillende gewassen, namelijk: granen, aardappelen, vlas, wegbermen, permanent niet betegelde terreinen en houtige gewassen. Het middel werkt op veel verschillende soorten onkruid waaronder melganzevoet, perzikkruid, paardestaart, boterbloemen, russen, jacobskruiskruid en meer. Wil u MCPA kopen? Houd dan rekening met een licentie voor het gewasbeschermingsmiddel.

Genoxone ZX

Genoxone ZX is een gewasbeschermingsmiddel met een brede werking. Met het middel zijn verschillende breedbladige en houtachtige planten te bestrijden. Hierbij kan gedacht worden aan brandnetels, paardenbloemen, distels en zuring. Daarnaast werkt Genoxone ook tegen hardnekkige onkruiden zoals paardestaart, bramen en andere struikgewassen. Wil u een liter Genoxone ZX bestellen? Dan heeft u een licentie nodig.

Primstar

Primstar is een beschermingsmiddel welke diverse eenjarige en overblijvende tweezaadlobbige onkruiden bestrijdt. Hierbij gaat het met name om onkruiden zoals kamille, kleefkruid, paardenbloem, boterbloem, klavers, madeliefjes en meer. Ook is Primstar goed te gebruiken voor pas ingezaaid grasland. Wil u graag Primstar kopen? Houdt dan rekening met de licentieplicht.

Roundup

Van het merk Roundup hebben wij twee verschillende gewasbeschermingsmiddelen: Roundup Evolution en Roundup Ultimate. Roundup Evolution helpt tegen de bestrijding van overblijvende grassen, tweezaadlobbige onkruiden en eenjarige onkruiden. Roundup Ultimate onderscheidt zich in een hogere concentratie van de actievere stof. Interesse in de beschermingsmiddelen van Roundup? Bestel dan online of neem contact met uw vertegenwoordiger op. 

Tapir onkruid

In het gewasbeschermingsmiddel Tapir zitten twee dezelfde werkzame stoffen als in Primstar. Tapir is echter nog aangevuld met een derde werkzame stof: Lontrel. Lontrel is een groeistof. Tapir kan dan ook worden gezien als een gecombineerd product van Primstar en Lontrel. Tapir heeft een brede werking op onkruid en een diepere werking op wortelonkruid. Doordat Lontrel aan Tapir is toegevoegd zal je met name nakiemers minder zien gedurende het jaar dan wanneer je Primestar gebruikt.

 

Koop online uw middel om uw gewas te beschermen

Naast verschillende soorten bestrijdingsmiddelen voor vliegen, muizen en ratten te bestrijden heeft De Boer Drachten een ruim assortiment met gewasbeschermingsmiddellen. Online zijn de verschillende middelen te vergelijken. Heeft u toch nog vragen? Onze vertegenwoordigers beantwoorden uw vragen graag. Daarnaast bent u ook van harte welkom om langs te komen in onze landbouwwinkel in Drachten. Hier staat ons deskundig personeel voor u klaar om u te adviseren over uw aankoop.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw