menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Mollen Bestrijden? – De Boer Drachten

Mollen Bestrijden

Wilt u graag snel en effectief mollen vangen of verjagen? Dan bent u bij De Boer aan het juiste adres. Niets is zo vervelend dan molshopen in uw mooie gazon of in uw weiland. Mollen kunnen binnen korte tijd uw vlakke grasveld doen veranderen in een maanlandschap. Hoewel mollen uw tuin ook gezond houden zijn ze vaak een ongenode gast. Bij de Boer Drachten verkopen we diverse producten waarmee u de mollen op een snelle en effectieve manier kunt vangen of verjagen. Wij voorzien u graag van het juiste advies.

Lees meer...
12 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Mollen vangen met een mollenklem

Bij De Boer Drachten verkopen we diverse soorten mollenklemmen. Een mollenklem is een zeer efficiënt en gemakkelijk product om de mollen te kunnen bestrijden. Het gebruik van een mollenklem is natuurlijk niet erg diervriendelijk, gezien het feit dat de mollen zullen hierbij wel worden gedood. Stel de klem ook goed af zodat de mol wel gelijk wordt gedood, dit zorgt voor zo weinig mogelijk lijden bij het dier. Wilt u mollenklemmen gaan gebruiken, neem dan eerst contact op met één van onze specialisten. Het plaatsen van mollenklemmen is specialistisch werk en moet op een goede manier gebeuren.

Mauki mollenbestrijder

Een professioneel apparaat om mollen te bestrijden is de Mauki mollenbestrijder. Dit apparaat doodt de mollen op efficiënte wijze. Hiervoor wordt een mengel van benzine en diesel tot verdamping gebracht. Deze rook met een hoog CO-gehalte wordt via een slang in het gangenstelsel van de mollen geblazen en zal de mollen binnen enkele seconden verlammen wat een pijnloze dood tot gevolg heeft. Deze mollenbestrijder is vooral geschikt voor grote grasvelden en weilanden.

Mollen in de tuin

Er zijn veel verschillende effectieve manieren om mollen te verjagen. Houd er wel rekening mee dat mollen uw tuin gezond houden. Door het omwoelen van de grond kan het water beter weglopen. Ook zorgen mollen ervoor dat u geen last zal krijgen van insectenplagen. Omarm uw nieuwe tuinbewoner door bij een verse molshoop de modder gelijk weer de grond in te duwen, zo vult de gang zich weer met aarde en kan er snel weer gras groeien. 

Mollen preventief weren

De beste en meest milieu- en diervriendelijke manier om mollen te verjagen is om de mollen te weren met mollengaas. Het gaas plaatst u onder het gazon, dit kan verticaal tot een diepte van 70 cm of horizontaal op 25 cm diepte. Mocht u geen gaas  hebben geplaatst dan zijn planten plaatsen ook een optie. Mollen houden er ook niet van om langs wortels van verschillende soorten planten en bomen te moeten graven, ze houden namelijk meer van een gazon of grasveld zonder obstakels.

Mollen verjagen met trillingen

Er zijn verschillende apparaten waarmee u mollen met trillingen of geluid kunt verjagen. Dit kan met een solar mollenverjager. Dit zijn kleine apparaatjes op zonne-energie die u in het gras steekt. Het uiteinde komt terecht in de ondergrondse gangen en die zorgen voor een onaangename trilling die mollen niet goed kunnen verdragen. De solar mollenverjager is een zeer effectieve en snelle manier om mollen te verjagen. Het solar apparaatje kan echter na verloop van tijd minder goed gaan werken omdat mollen gewend kunnen raken aan de trillingen of het geluid. Er zijn ook ultrasone mollenverjagers die werken op batterijen.

Mollen verjagen met geur

U kunt mollen preventief uit uw tuin houden of verjagen met een vervelende geur. Hiervoor zijn speciale producten op de markt zoals capsules of korrels. Een ander middel wat een verjagende geur afgeeft en zeer effectief is, is knoflook, iets wat bijna elk huishouden voor handen heeft. Door een paar teentjes te plaatsen in de gangen zullen de mollen snel op zoek gaan naar een ander gebied om hun gangen te graven. U kunt de teentjes knoflook ook preventief in en rond uw gazon plaatsen zodat ze niet snel uw mooie gazon zullen uitzoeken voor hun molshopen.

Mollen Bestrijden? Bestel snel online

Wilt u niet langer wachten met het bestrijden van mollen? Bestel dan snel uw producten online bij De Boer Drachten. Wij hebben een ruim assortiment producten voor het bestrijden van mollen. Bestelt u de producten op werkdagen voor 20.00 uur? Dan heeft u ze morgen al in huis! Het verjagen van die vervelende mollen kan dan gelijk beginnen. Wilt u graag nog advies inwinnen van een specialist dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail bereiken. Wij zullen u voorzien van professioneel advies en de beste tips. Woont u in de buurt van Drachten dan kunt u ook langskomen in onze mooie grote winkel, hier kunt u de producten bekijken en zo de juiste keuze maken voor het bestrijden van de mollen.

 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw