menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Ratten Bestrijden - De Boer Drachten

Ratten Bestrijden

Ratten bestrijden doet u met rattengif, rattenklemmen, rattenvallen of rattenverjagers. Rattengif is alleen voor professioneel gebruik en aanschaf hiervan kan alleen wanneer u in het bezit bent van een geldige licentie voor ratten- en muizenbestrijding. Ratten kunt u ook vangen met speciale vallen en klemmen. Ratten- en muizenverjagers geven een ultrasonisch geluid, welke door de mens niet zijn waar te nemen. Deze verjagers houden de ongewenste gasten op afstand. Kortom, alles voor ratten bestrijden.

Lees meer...
76 artikelen gevonden
Sorteer op:
 BSI Rattenvoerdoos
BSI Rattenvoerdoos
€ 14,30 (per stuk)
(1)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Lokaasbakje voor Af-Atom Rattenvoerkist
Lokaasbakje voor Af-Atom Rattenvoerkist
€ 1,69 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Gevarensticker Muis-Rat Voerkist
Gevarensticker Muis-Rat Voerkist
€ 2,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
De Beste Muizenval
De Beste Muizenval
€ 9,90 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Rattenbestrijding

Ratten op het erf of in de stal kunt u vangen, verjagen of bestrijden met rattengif. Beter is om te zorgen dat het erf netjes is en er voor het ongedierte weinig valt te halen. Door slordig om te gaan met afval en resten van diervoeder lokt u ratten. Ze voelen zich prettig op die plaatsen en vermeerderen zich snel, waardoor er binnen aanzienlijke tijd een ware plaag kan ontstaan.

Ratten verjagen

Ratten verjaagt u met een ratten- of muizenverjager. Deze verjagers werken op batterijen of netstroom (230 volt) en verjagen de dieren met een ultrasonisch geluid. Deze manier van verjagen is uiterst effectief, hygienisch en veilig voor kinderen en huisdieren.

Ratten vangen

Vaak is de beste optie om de ratten te bestrijden door ze te vangen met een klem of val. Met een rattenklem of rattenval worden de dieren direct gedood. Kiest u ervoor de dieren te vangen en elders weer uit te zetten, dan kunt u gebruik maken van een vangkooi voor ratten.

Rattengif

Vroeger gebruikte men vaak de woorden rattengif. Tegenwoordig wordt er meer gesproken over bestrijdingsmiddelen voor ratten. Deze middelen mogen alleen worden gebruikt in de hiervoor ontworpen voederdozen. Deze voederdozen zorgen ervoor dat geen huisdieren of andere dieren in contact komen met het middel en daarvan schade gaan ondervinden of doodgaan. In tegenstelling tot voorheen is rattengif niet meer beschikbaar voor de particulier. De grotere verpakkingen zijn alleen voor professioneel gebruik en alleen te verkrijgen wanneer u in het bezit bent van een geldige licentie ratten- en muizenbestrijding.

Licentieplicht

Toepassing en aanschaf van rattengif mag alleen wanneer u in het bezit bent van een geldige licentie voor knaagdierenbestrijding. Om in het bezit te komen van deze licentie bent u verplicht hiervoor de volledige cursus knaagdierbeheersing te volgen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw