menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Vogelverschrikker kopen? - De Boer Drachten

Vogelverschrikkers

Vogelverschrikkers

Met vogelverschrikkers zorgt u ervoor dat vogels wegblijven van uw erf en land. Niets is zo vervelend dan een weiland vol vogels net nadat u heeft gezaaid, tijdens het groeiseizoen of vlak voor de oogst. Zij kunnen dan veel schade aanrichten. Met een vogelverschrikker voorkomt u overlast van vogels. In het assortiment van De Boer Drachten vindt u dan ook verschillende soorten verschrikkers. Zo hebben wij handlasers, ultrasonische verjagers, knalapparaten, maar ook vliegers als vogelverschrikkers.

Lees meer...
41 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vogelverjager Hawk Kite - 10 Meter
Vogelverjager Hawk Kite - 10 Meter
€ 157,07 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vogelverjager Black Hawk Kite - 10 Meter
Vogelverjager Black Hawk Kite - 10 Meter
€ 157,07 (per stuk)
(1)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Terror Hawk Kite - Losse Vlieger
Terror Hawk Kite - Losse Vlieger
€ 38,08 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Terror-Hawk - Reservepaal 10 Meter
Terror-Hawk - Reservepaal 10 Meter
€ 111,64 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Sentinel Vogelverschrikker
Sentinel Vogelverschrikker
€ 74,83 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Arend Kunststof - Met Draailager
Arend Kunststof - Met Draailager
€ 29,35 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Arend Kunststof - Met Geluid Solar
Arend Kunststof - Met Geluid Solar
€ 42,14 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Ketrop Imitatie Meerkoet
Ketrop Imitatie Meerkoet
€ 10,82 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Vogelverschrikkers vliegers

Vogelverschrikkers zijn verkrijgbaar in vliegervorm. In het assortiment van De Boer Drachten gaat het om de kite modellen. De kite verjagers zijn erg stil en worden geleverd met een mast. Doordat de vlieger in de mast hangt, beweegt, klimt en duikt de vogelverjager als een echte vogel. Alleen al een klein briesje is voldoende om de verjager in beweging te krijgen. Een tip van De Boer is wel om de kite regelmatig te verplaatsen en van het land te halen. Zo blijven de vogels schrikken en raken ze niet gewend aan de verjager welke altijd maar op één plek blijft vliegen. De kites werken goed tegen ganzen, kraaiachtigen, spreeuwen, duiven, merels en zangvogels. Maar ook konijnen, hazen en reewild schrikken van deze vogelverschrikkers.

Laserlampen

De laserlamp vogelverschrikkers zijn bedoeld voor het verjagen van vogels zowel dichtbij als op een langere afstand. Tijdens de donkere dagen, in de wintermaanden, kan de laserlamp gebruikt worden in de ochtend en avonduren. Met de laserlamp is het zelfs mogelijk om vogels te verjagen wanneer ze rusten of op hun nestplaatsen zitten. Wanneer u de lamp frequent gebruikt, merkt u dat de vogels steeds minder snel terugkeren. De laser vogelverjagers in ons aanbod zijn onder andere van ons eigen ‘De Boer’ merk. De verkrijgbare modellen zijn geschikt voor verschillende afstanden zoals 1000 meter of 2000 meter. Een voordeel van het gebruik van lasers als vogelverschrikker is dat vogels niet aan de laser wennen.

Kunststof vogel verjagers

Vogelverschrikkers welke niet van werkelijk zijn te onderscheiden zijn de kunststof vogelverjagers. Deze verjagers lijken net op echte dieren. In ons aanbod hebben wij nepkraaien, valken, uilen maar ook vossen en wolven. Een aantal van de kunststof dieren kan ook nog eens bewegen. Zo hebben de wolf en vos een beweegbare staart, wappert de Amerikaanse Oehoe met zijn vleugels en kan de arend draaien en geluid maken. Veel van de kunststof verjagers zijn niet alleen op agrarische percelen te gebruiken. Voor tuinen, balkons, boten, gebouwen, vijvers en stallen zijn deze vogelverschrikkers ook geschikt.

Lint en tape om vogels te verschrikken

Er zijn ook vogelverschrikkers welke alleen gemaakt zijn van tape of lint. Scare Tape is een holografische tape wat werkt als een schitterende vogelwering tegen allerlei soorten vogels. De tape is gemakkelijk aan te brengen op draden maar ook op bijvoorbeeld bamboe palen. Scare Tape is een fijne oplossing voor op balkons, de moestuin, in de land- en tuinbouw en bij industriële installaties. Fluitlint kan strak gespannen worden tussen palen en gaat ‘fluiten’ in de wind. Het geluid wat het lint maakt vinden vogels niet fijn, hierdoor vliegen ze gelijk weg wanneer ze het horen. 

Elektrische vogelverschrikkers

Naast analoge vogelverschrikkers zijn er ook elektrische modellen. In ons aanbod hebben wij de Weitech Bird Hard Pro. Deze elektronische verjager maakt geluiden van vijandige vogels. Een voordeel van de Weitech Bird Hard Pro is dat het geschikt is voor toepassingen met een bereik tot 6000 m2. Het geluid van de Bird Gard is ook hoorbaar voor mensen, ons advies is om hem dan ook buiten te gebruiken. Scatterbird Mark-4 Knalapparaat is een modern knalapparaat waarop de  nieuwste snufjes aanwezig zijn. Het knalapparaat geeft luide knallen om vogels mee te verjagen. Elke dag kunt u de intervallen veranderen, kunt u kiezen uit verschillende start- en stoptijden en het apparaat op actief en non-actief zetten. Het programma kunt u inladen door middel van Bluetooth. De Scatterbird werkt op propaangas en is één van de meest moderne vogelverschrikkers.

Vogelverschrikkers kopen

Niet alleen vanwege het grote aanbod koopt u vogelverschrikkers bij De Boer Drachten. Ook onze scherpe prijzen, deskundige advies en snelle levering maken het verschil. Besteld u op werkdagen een vogelverschrikker en is deze op voorraad? Dan leveren wij de vogelverjager de volgende dag al!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met onze klantenservice of de vertegenwoordigers op. Zij zijn telefonisch en per mail te bereiken. Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze landbouwwinkel aan de Jade in Drachten. Hier staan onze specialisten voor u klaar met advies over de verschillende soorten vogelverschrikkers.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw