menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Wespen bestrijden? - Gratis verzending!

Wespen bestrijden

Wespen bestrijden kan op veel verschillende manieren. Er zijn verschillende soorten middelen en producten die hiervoor geschikt zijn. Bij de Boer Drachten hebben wij een ruim assortiment producten en middelen die u hiervoor kunt gebruiken. Bestel uw producten voor wespenbestrijding voor 20.00 uur en u kunt de volgende dag aan de slag.

Lees meer...
24 artikelen gevonden
Sorteer op:
Bayer Ficam-d Stuifpoeder 3 KG
Bayer Ficam-d Stuifpoeder 3 KG
€ 59,10 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Wespenvanger Geel 14 x 15 CM
Wespenvanger Geel 14 x 15 CM
€ 4,18 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Wespen bestrijden in de tuin

Heeft u last van wespen in de tuin en wilt u ze zo snel mogelijk bestrijden dan kunt u aan de slag met de producten die hiervoor geschikt zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Wespenspray
• Wespenpoeder
• Wespenvallen

Wespenspray

Wespen bestrijden met wespenspay is een goede oplossing als u last heeft van veel wespen in de omgeving maar het wespennest niet kunt vinden. Wespen kunnen door de kleinste kiertjes en naden komen en die kieren en naden kunt u in sprayen met wespenspray. Wespenspray is ook erg geschikt voor gebruik in huis en heeft een lange werking tot wel 6 weken.

Wespenpoeder

Wanneer u de wespen wilt bestrijden met wespenpoeder kan dit als u het nest al heeft gevonden. Om het nest te verwijderen is het verstandig eerst de wespen te bestrijden. De poeder kunt u in de opening van het nest spuiten. De wespen zullen het poeder verspreiden in het nest en de wespen zullen dan binnen ongeveer 24 uur allemaal dood zijn. Het verwijderen van het nest is dan nog een fluitje van een cent. Let wel op, bij het sprayen van de wespenpoeder kunnen de wespen geïrriteerd raken. Het is dan ook aan te raden deze klus alleen te klaren als u beschermende kleding draagt.

Wespenvallen

Wespen bestrijden met behulp van een wespenval is vooral handig voor in de tuin. Als u het nest niet kunt vinden kunt u een wespenval neer zetten of ergens ophangen. In de wespenval zit een lokstof die de wespen naar de val zullen lokken. De lokstof is erg smakelijk en zullen in een mum van tijd veel wespen lokken. De wespen zullen allemaal in de val vliegen maar hier niet meer uit kunnen komen.

Professionele wespenbestrijding

Wespen bestrijden is een gevaarlijke klus. Als u grote overlast heeft of een erg groot nest is het soms aan te raden gebruik te maken van een professional. Zij zullen de wespennesten snel kunnen opsporen en hebben de juiste bescherming en de juiste middelen om de wespen op de meest efficiënte manier te bestrijden. Er zijn diverse bedrijven gespecialiseerd in wespenbestrijding en er zal er altijd eentje bij u in de buurt zitten.

Koop uw middelen om wespen te bestrijden bij de Boer

Wespen bestrijden doet u met de juiste producten. Deze kunt u bestellen bij de Boer Drachten. Wij hebben een groot assortiment in verschillende soorten wespen bestrijding. De meeste producten hebben wij op voorraad en als u die bestelt voor 20.00 uur dan kunt u morgen al beginnen met wespen bestrijden.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw