menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Wespen bestrijden? - Gratis verzending!

Wespen bestrijden

Wespen bestrijden kan op veel verschillende manieren. Er zijn verschillende soorten middelen en producten die hiervoor geschikt zijn. Bij de Boer Drachten hebben wij een ruim assortiment producten en middelen die u hiervoor kunt gebruiken. Bestel uw producten voor wespenbestrijding voor 20.00 uur en u kunt de volgende dag aan de slag.

Lees meer...
20 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wespen bestrijden in de tuin

Heeft u last van wespen in de tuin en wilt u ze zo snel mogelijk bestrijden dan kunt u aan de slag met de producten die hiervoor geschikt zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Wespenspray
• Wespenvallen

Wespenspray

Wespen bestrijden met wespenspay is een goede oplossing als u last heeft van veel wespen in de omgeving, maar het wespennest niet kunt vinden. Wespen kunnen door de kleinste kiertjes en naden komen en die kieren en naden kunt u insprayen met wespenspray. Wespenspray is ook erg geschikt voor gebruik in huis en heeft een lange werking tot wel 6 weken.

Wespenvallen

Wespen bestrijden met behulp van een wespenval is vooral handig voor in de tuin. Als u het nest niet kunt vinden kunt u een wespenval neerzetten of ergens ophangen. In de wespenval zit een lokstof die de wespen naar de val zullen lokken. De lokstof is erg smakelijk en zullen in een mum van tijd veel wespen lokken. De wespen zullen allemaal in de val vliegen, maar hier niet meer uit kunnen komen.

Professionele wespenbestrijding met wespenpoeder

Wespen bestrijden is een gevaarlijke klus. Als u grote overlast heeft of een erg groot nest is het aan te raden hulp van een professional in te roepen. Zij zullen de wespennesten snel kunnen opsporen en hebben de juiste bescherming en de juiste middelen, die particulier niet geleverd mogen worden, om de wespen op de meest efficiënte manier te bestrijden. Er zijn diverse bedrijven gespecialiseerd in wespenbestrijding en er zal er altijd eentje bij u in de buurt zitten.

Koop uw middelen om wespen te bestrijden bij de Boer

Wespen bestrijden doet u met de juiste producten. Deze kunt u bestellen bij de Boer Drachten. Wij hebben een groot assortiment in verschillende soorten wespen bestrijding. De meeste producten hebben wij op voorraad; als u deze artikelen bestelt voor 20.00 uur dan kunt u morgen al beginnen het bestrijden van de wespen in uw tuin, huis of bedrijf.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw