menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Paardenverzorging kopen? - De Boer Drachten

Paardenverzorging

Elke paardenliefhebber wil de beste paardenverzorging voor zijn of haar paard. Bij het verzorgen van een paard komt veel kijken. Niet alleen wil je dat de vacht mooi glanst, ook de hoeven en huid zijn belangrijk. In ons aanbod vindt u dan ook verschillende producten voor de verzorging van uw paard. Van sprays en shampoos voor huid en haren tot zalfjes en crèmes. Ook hebben wij verschillende veescheermachines van de merken Eider, SAPHIR en Heiniger in ons aanbod. Wil je graag je dieren verzorgen aan huis? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod met paardenverzorging.

Lees meer...
81 artikelen gevonden
Sorteer op:
Grand National Itch free gel 500 ml
Grand National Itch free gel 500 ml
€ 12,50 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Agrivet Knoflookpoeder 1,5 kg
Agrivet Knoflookpoeder 1,5 kg
€ 23,33 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Egyptische zalf 250ml.
Egyptische zalf 250ml.
€ 21,85 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
VITALstyle Honing Zalf
VITALstyle Honing Zalf
vanaf  € 14,83 (per stuk)
Vergelijken (0)

Hoefverzorging

Bij paardenverzorging moet er regelmatig naar de hoeven van het paard worden gekeken. Geadviseerd wordt om zowel voor als na een buitenrit de hoeven te krabben. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig hoefsmeer te gebruiken voor een goede verzorging van de hoeven. Hoefsmeer zorgt er voor dat de hoeven worden beschermd en bevordert de hoefgroei. Voor paarden welke op stal staan is hoefsmeer ook van belang.  Natuurlijk zorgt u al voor een goede bodembedekking in de stal. Door het staan in urine kunnen de hoeven  van de paarden echter zacht worden. Goede paardenverzorging is zowel voor binnen als buiten staande paarden van belang.

Vachtverzorging

Paardenverzorging houdt ook in dat de vacht verzorgd moet worden. Bij ons in het aanbod vind je dan ook verschillende shampoos voor paarden en pony’s. De shampoo van Agrivet bevat natuurlijke producten zoals tea-tree, lavendel en Aloë Vera extract. De paardenshampoo zorgt er voor dat de natuurlijke vetten in stand worden gehouden en de vacht en maanden een goede doorkambaarheid krijgen. Teershampoo voor het paard is aan te raden bij paarden welke last hebben van roos, eczeem en haaruitval. Ook hebben wij sprays in ons aanbod zoals de Equishine Shine & Silk spray welke werkt als een conditioner die vacht beschermt, conditioneert en repareert. Zijn er wel grote beschadigingen bij de vacht, dan hebben wij ook verschillende geneesmiddelen in ons aanbod hiervoor. Een goede paardenverzorging is natuurlijk ook zorgen voor het immuunsysteem van de paarden.

Paarden manen verzorging

In je paardenverzorgingsset mogen producten voor de paardenmanen niet ontbreken. De manen en de staart hebben een specifieke haarstructuur. Afhankelijk van het type haar wordt er bepaald hoeveel tijd de verzorging kost.  Met de speciale verzorgingssprays voor de manen en staart zorgt u voor makkelijk doorkambare haren. Na het gebruik van de spray kunt u er voor kiezen om de manen van de paarden en pony’s alsnog in te vlechten.

Paardenverzorging tegen bijten

Paardenverzorging helpt ook tegen bijten. Naast dat paarden vaak op onderdelen in de stal kauwen, zoals een deur, vinden ze hun staart ook erg interessant. Elk paard is anders. Bij het ene paard zal het bijten zijn uit angst of frustratie bij een ander paard gaat het puur om speels gedrag. Anti-bijt pasta’s helpen tegen het bijten op materialen zoals hout maar ook tegen bijten op de staart. Let er wel op dat door het gebruik van pasta in de staart deze wel vies wordt. Ook het juiste voer helpt bij nerveuze en gespannen paarden. Gebruikt u anti-bijt pasta in de vacht en manen? Zorg er dan ook voor dat u goed let op de andere paardenverzorging.

Paardenverzorging van verschillende merken

In ons aanbod met paardenverzorging hebben wij producten van verschillende merken. Zoals al genoemd hebben wij veescheermachines en messen van Eider, SAPHIR en Heiniger in ons aanbod. Daarnaast hebben wij verschillende halsters in ons aanbod. VITALstyle heeft verschillende producten ontwikkeld voor de paardenhuid. Heeft u een paard welke last heeft van insectenbeten? Dan helpt de honing zalf en Derma Control hier tegen. Van het merk Sectolin hebben wij verschillende Equishine producten in ons aanbod welke werken als een antiklit en glansmiddel voor de paardenvacht. Van Grand National hebben wij verschillende shampoos en zalven voor de vacht en hoeven voor tijdens de paardenverzorging.

Paardenverzorging producten kopen?

Niet alleen vanwege het grote aanbod koopt u paardenverzorging producten bij De Boer Drachten. Ook bieden wij scherpe prijzen, deskundig personeel en een snelle levering van onze producten. Besteld u op werkdagen de verzorgingsproducten voor uw paard? Dan zorgen wij er voor dat de volgende dag de producten al bij u worden bezorgd.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of per mail. Wil u liever langskomen om ons aanbod te komen bekijken? Dat kan zeker. U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren over de paardenverzorging.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw