menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Drinkbakken

Drinkbakken

Bent u op zoek naar drinkbakken voor uw koeien, schapenpaarden of huis- en hobbydieren? Bij De Boer Drachten vindt u een ruim assortiment aan drinkbakken. U heeft keuze uit staldrinkbakken voor binnen en weidedrinkbakken voor buiten. Naast de drinkbakken zelf hebben we ook een groot assortiment onderdelen voor drinkbakken. Bekijk hieronder alle drinkbakken van De Boer Drachten.

Lees meer...

Drinkbakken voor binnen of buiten

Soms staan de dieren en het vee heerlijk in de weide. Maar het komt ook vaak genoeg voor dat koeien, varkens, paarden en schapen in de stal moeten blijven. Voor binnengebruik hebben we diverse staldrinkbakken in het assortiment. U heeft de keuze uit hangende en staande exemplaren. De hangende bakken bevestigt u eenvoudig aan bijvoorbeeld de muur of een hekwerk.

Voor dieren in de weide zijn er weidedrinkbakken. Kies voor automatische drinkbakken die de watertoevoer zelfstandig regelen. Wil je niet afhankelijk zijn van lange waterleidingen? Dan is het verstandig om te kiezen voor weidepompen. Een vlotter drinkbak zorgt ervoor dat de bak vanzelf bijgevuld wordt wanneer de dieren gaan drinken. Wordt er vorst voorspeld? Dan is het belangrijk om te beschikken over verwarmde waterbakken. Een rondpompsysteem helpt je ook om bevriezing tegen te gaan.

Suevia: merk met hoogwaardige systemen

Veel professionals kiezen voor Suevia drinkbakken. Deze modellen zijn ideaal wanneer je spaarzaam om wil gaan met water. Het merk is een begrip in de wereld van drinksystemen en wordt dan ook veel verkocht.

Waterbakken voor verschillende diersoorten

Het kiezen van de juiste drinkbakken is afhankelijk van meerdere factoren. Het zal je niet verbazen dat je het best eerst naar het type dier kunt kijken. Wij hebben varianten voor allerlei diersoorten, waaronder de veel voorkomende boerderijdieren:

  • Paarden
  • Koeien
  • Schapen
  • Kippen
  • Geiten
  • Varkens

Ook aan kleine hobbydieren is gedacht. Een drinkbak voor de hond, cavia, vogels en het konijn koop je dus ook bij De Boer. De verschillen tussen diverse drinkbakken zijn groot. Dat heeft met name te maken met de grootte van dieren. Maar ook de hoeveelheid dieren en de afmetingen van je stal kunnen bepalend zijn voor keuzes.

Op de juiste hoogte

Bij het bevestigen is het slim om goed op de hoogte te letten. Veel diersoorten laten zich namelijk graag bedienen en drinken alleen als de bak op de juiste hoogte hangt. Koeien hebben de waterbak bijvoorbeeld het liefst op een hoogte tussen 60 en 90 centimeter. De materialen waarvan de drinkbakken gemaakt zijn, zijn uiteenlopend. We hebben drinkvoorzieningen gemaakt van beton, kunststof, roestvrijstaal, metaal en gietijzer in het assortiment.

Installeren en aansluiten van watertoevoer

Bij veedrinkbakken en overige horen allerlei accessoires en onderdelen, bijvoorbeeld voor het installeren en aansluiten. Deze accessoires kun je bij De Boer bestellen. We hebben onder meer afvoerdoppen, ventielen, nippels, vlotters, kleppen en bussen beschikbaar. Ook kun je bij ons terecht voor onthardingszout. Indien een onderdeel sneuvelt of versleten is, kun je het dus probleemloos vervangen. Wil je weten of een bepaald onderdeel geschikt is voor jouw waterbakken? Bel of mail ons, we helpen je graag.

Eenvoudig online een drinkbak kopen

Verwen je dorstige dieren nu met een nieuwe drinkvoorziening. Dankzij het grote assortiment bij De Boer vind je ongetwijfeld het juiste exemplaar. Heb je vragen of wil je graag advies? Je kunt langskomen in de winkel, maar bellen of mailen is tevens een optie. Schroom niet om contact op te nemen, dan helpen we je direct. Of kies zelf en bestel nu de juiste drinkbakken.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw