menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Drinkbak koeien kopen? - Gratis bezorging vanaf € 75

Drinkbak koeien

Benieuwd welke drinkbak koeien nodig hebben? Dat hangt af van verschillende factoren. In ons assortiment vindt u drinkbakken voor koeien van onder meer rvs en kunststof in uiteenlopende afmetingen. Maak uw keuze en laat uw nieuwe waterbakken voor rundvee bij uw bedrijf afleveren.

Lees meer...
78 artikelen gevonden
Sorteer op:
De Boer Snelafvoer Drinkbak (RVS)
De Boer Snelafvoer Drinkbak (RVS)
vanaf  € 543,63 € 472,95 (per stuk)
(3)
Suevia Drinkbak (Kunststof) - Model 12 P
Suevia Drinkbak (Kunststof) - Model 12 P
vanaf  € 46,98 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 19 R
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 19 R
vanaf  € 117,62 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 25 R
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 25 R
vanaf  € 92,92 (per stuk)
Suevia Drinkbak (RVS) - Model 1200
Suevia Drinkbak (RVS) - Model 1200
vanaf  € 91,13 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 16 P
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 16 P
vanaf  € 151,99 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 18 P
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 18 P
vanaf  € 171,20 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 370
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 370
vanaf  € 62,63 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 375
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 375
vanaf  € 78,32 (per stuk)
Vergelijken (0)

Drinkbak koeien: rvs, gietijzer en kunststof

Een waterbak of drinkbak voor koeien is een belangrijk onderdeel van de inrichting in stallen. De runderen hebben voldoende vocht nodig voor hun gezondheid en de melkproductie, dus voortdurende aanvoer van vers water is noodzakelijk.

In het assortiment van de Boer Drachten vindt u rundvee drinkbakken van rvs, gietijzer en kunststof. In veel gevallen krijgt rvs de voorkeur vanwege de optimale hygiëne en de lange levensduur.

Verschillende modellen hebben een reguleerbare watertoevoer en zijn ook bestand tegen vorst. Bij grote aantallen rundvee is het verstandig om een langwerpige snelafvoer drinkbak te gebruiken, zodat meerdere koeien tegelijk kunnen drinken.

Drinkbakken voor runderen monteren

Voor het aanschaffen van water- en drinkbakken voor koeien is het belangrijk om na te denken over het aantal benodigde exemplaren. Hoeveel drinkbakken koeien nodig hebben? Zorg er in ieder geval voor dat een koe elke drinkbak makkelijk kan bereiken, zonder lang te moeten wachten op andere koeien. Zorg ervoor dat de bakken op een hoogte van 60 tot 90 centimeter boven de grond hangen. 

Een drinkbak voor koeien is eenvoudig te monteren aan de muur. Als dit niet mogelijk is, kunt u de waterbakken ook aan een paal bevestigen. Let bij de aanschaf van een drinkbak op of bevestigingsmaterialen inbegrepen zijn. Voor plaatsing in een weiland zijn er speciale weidedrinkbakken beschikbaar. Hulp nodig? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of onze klantenservice voor advies.

Rundvee waterbakken van de beste merken

Als u een drinkbak voor koeien zoekt, kunt u hier kiezen uit verschillende bekende merken:

Bovenstaande merken leveren uitstekende kwaliteit. Juist daarom horen ze thuis in het assortiment van De Boer. Heeft u ook andere dieren? Bekijk dan ook drinkbakken voor paarden en drinkbakken voor schapen. Ook voor alle toebehoren kunt u bij de Boer Drachten terecht,  zoals onderdelenrondpompsystemen en onthardingszout.


Drinkbak koeien: snelle levering

Drinkbakken voor koeien online bestellen is heel eenvoudig. Reken veilig af en wij zorgen voor een snelle levering bij uw veehouderij. De meeste artikelen leveren wij direct vanuit onze eigen voorraad. Natuurlijk kunt u ook langskomen bij de winkel in Drachten om verschillende waterbakken voor rundvee te bekijken. Onze deskundige medewerkers staan hier voor u klaar om advies te geven. Advies aanvragen kan ook door te bellen of mailen.

Profiteer nu van ons ruime assortiment en maak uw keuze. Bestel uw drinkbak voor koeien bij de Boer Drachten!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw