menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Drinkbak paarden kopen? - Gratis bezorging vanaf € 75

Drinkbakken paarden

Drinkbakken voor paarden zijn hier in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zowel voor de paardenstal als weide vindt u daarom ongetwijfeld een geschikt exemplaar. Vraag gerust om advies of bestel direct een drinkbak waarmee paarden eenvoudig en comfortabel kunnen drinken.

Lees meer...
59 artikelen gevonden
Sorteer op:
Suevia Drinkbak (Kunststof) - Model 12 P
Suevia Drinkbak (Kunststof) - Model 12 P
vanaf  € 34,85 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 19 R
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 19 R
vanaf  € 102,00 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 25 R
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 25 R
vanaf  € 68,00 (per stuk)
Suevia Drinkbak (RVS) - Model 1200
Suevia Drinkbak (RVS) - Model 1200
vanaf  € 81,60 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 16 P
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 16 P
vanaf  € 125,80 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 18 P
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 18 P
vanaf  € 134,30 (per stuk)
Drinkbak Suevia - Model 12 P-HK
Drinkbak Suevia - Model 12 P-HK
vanaf  € 98,97 (per stuk)
Vergelijken (0)

Drinkbakken paarden: voor paardenstal en weide

Drinkbakken voor paarden moeten overal beschikbaar zijn waar de dieren staan. Net als voor mensen en andere dieren is goed drinken namelijk van groot belang voor paarden. Drinkbakken in de paardenstal kunt u zowel neerzetten als ophangen. Controleer bij het bestellen altijd wat er vermeldt wordt over al dat niet meegeleverd bevestigingsmateriaal.

Voor buitengebruik zijn er diverse weidedrinkbakken, waardoor de paarden altijd toegang tot water hebben. Kies een automatische drinkbak voor paarden voor om een optimale toevoer van water te garanderen.

Kies een gietijzeren, rvs of kunststof waterbakken

Met name rvs drinkbakken voor paarden zijn populair. Dit heeft te maken met de hoge kwaliteit en lange levensduur. Dit wil niet zeggen dat materialen als kunststof en gietijzer slecht zijn. In ons assortiment hebben we alleen de betere merken opgenomen, zodat u altijd uit waterbakken voor paarden van hoge kwaliteit kiest.

U kunt kiezen uit diverse types, zoals waterbakken met een ventielklep en vlotterdrinkbakken. Gebruik een rondpompsysteem of verwarmde drinkbak om bevriezing bij vorst tegen te gaan.

Paarden drinkbakken van Suevia

Het grootste deel van de drinkbakken voor paarden die u hier vindt zijn afkomstig van het merk Suevia. Deze fabrikant staat bekend om zijn hoge kwaliteit producten en past daardoor perfect is ons aanbod.

Naast paarden drinkbakken maakt het werk bijvoorbeeld ook drinkbakken voor koeien en schapen. Ook toebehoren zijn verkrijgbaar. Denk daarbij aan onderdelen, rondpompsystemen, weidepompen en onthardingszout.

Andere merken die u aantreft in ons aanbod zijn onder meer JFC en Superbac. Waterbakken voor in de weide zijn er bijvoorbeeld van Poortman.

Advies over drinkbakken voor paarden

Weet u niet welk type drinkbak uw paarden nodig hebben? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met deskundig advies. Bel of mail ons dus gerust. Langskomen kan ook, we zijn gevestigd in Drachten. Onze medewerkers staan in de winkel klaar om u te helpen. Niet voor niets waarderen klanten ons al ruim 85 jaar vanwege onze persoonlijke service.

Bestelt u online, dan zorgen wij voor een snelle levering. Verzendkosten vervallen bij een besteding vanaf 75 euro. Wacht dus niet langer en bestel de juiste drinkbakken voor uw paarden!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw