menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Rondpompsysteem kopen? - Gratis verzending!

Rondpopsystemen en verwarmingskabel

Rondpompsysteem

Een rondpompsysteem van Suevia zorgt in de koude wintermaanden voor een veilige en betrouwbare watervoorziening voor uw dieren. Naast de betrouwbare watervoorziening, voorkomt u ook schade aan het leidingwerk en de stal drinkbakken, doordat er geen vorst in de leiding optreedt. Vorst komt vaak redelijk onverwachts, waardoor het voorkomen in dit geval echt beter is dan genezen. Bij het gebruik van een rondpompsysteem met drinkwater verwarmingselement raden we ten zeerste aan om ook uw leidingen te isoleren. Bestel uw rondpompysteem online en profiteer van snelle levering!

Lees meer...
42 artikelen gevonden
Sorteer op:
Suevia Thermokabel 230 V 15/18 W per meter
Suevia Thermokabel 230 V 15/18 W per meter
vanaf  € 46,05 (per stuk)
Verwarmingslint Wit
Verwarmingslint Wit
vanaf  € 46,67 (per stuk)
Transformator Suevia
Transformator Suevia
vanaf  € 79,84 (per stuk)
Verwarmingselementen
Verwarmingselementen
vanaf  € 97,03 (per stuk)
Suevia Warmte Element Voor Model 500
Suevia Warmte Element Voor Model 500
€ 54,68 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Suevia Warmte Element Voor Model 560
Suevia Warmte Element Voor Model 560
€ 59,59 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Suevia Verwarmingselement Inbouw
Suevia Verwarmingselement Inbouw
€ 102,04 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Suevia Ventielverwarming Mod. 527
Suevia Ventielverwarming Mod. 527
€ 66,96 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Warmwater circulatie unit

Met de rondpompsystemen van Suevia, ook wel een verwarmingsunit genoemd, voorkomt u een bevroren waterleiding. Het rondpompsysteem pompt warm water door de leidingen, waardoor het drinkwater op de juiste temperatuur blijft. Hiermee worden de dieren ook bij vriestemperaturen betrouwbaar voorzien van vers drinkwater. De warmwatercirculatie units zijn uitgerust met een thermostaat waarop u de gewenste retourwatertemperatuur kunt instellen. Het drinkwater verwarmingselement wordt automatisch ingeschakeld en heeft een ingebouwde thermische beveiliging tegen oververhitting. Het is verstandig om de pomp het hele jaar door te laten draaien, hierdoor blijft het drinkwater altijd vers. In het circuit is het handig om een doorkijkglas te plaatsen, waarmee u altijd de waterstroming van uw rondpompsysteem visueel kunt controleren.

Suevia rondpompsysteem

Bij De Boer verkopen we rondpompsystemen van Suevia. Dit merk heeft diverse modellen beschikbaar. De systemen zijn erg betrouwbaar en zorgen voor een veilige watervoorziening voor uw koeien, kalveren, schapen en andere dieren. Het houdt het water in beweging en heeft een thermostaat die zichzelf inschakelt bij een door u zelf gekozen temperatuur. Zo zullen uw leidingen niet bevriezen en ontstaat er geen schade. Rondpompsystemen van Suevia zijn erg betrouwbaar en gemaakt van hoogwaardige materialen. 

Diverse modellen rondpompsystemen

In ons assortiment vindt u verschillende modellen rondpompsystemen. Er zijn systemen die werken op krachtstroom van 400 Volt maar ook modellen die werken op het lichtnet van 230 Volt. Welk type u nodig heeft is ook afhankelijk van de lengte van uw waterleiding. Bij de Boer Drachten hebben we specialisten die u kunnen helpen bij de juiste keuze voor uw rondpompsysteem. U kunt ons altijd bellen of mailen of kom langs in onze winkel. U kunt tevens bij ons terecht voor alle losse onderdelen en aansluitmaterialen.

Rondpompsysteem stal

Na het in gebruik nemen van uw rondpompsysteem zijn er een aantal punten die u kunnen helpen om goed voorbereid de winter in te gaan:

• Test uw warmwatercirculatie unit. Let op de werking van de pomp en de verwarming. Heeft u daadwerkelijk circulatie?
• Test de verwarmbare drinkbakken en thermokabels. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met koude spray (stikstof) of door een ijsblokje tegen de thermostaat te houden.
• Heeft u stilstaande leidingen?
• Hangen de ventielen niet in het water?

De warmwatercirculatie units uit de Heatflow serie zijn uitermate geschikt voor het vorstvrij houden van het drinkwater in ringleidingen met zeer kalkrijk water. De warmwatercirculatie units zijn uitgerust met thermostaat waarop u de gewenste retourwatertemperatuur kunt instellen. Het verwarmingselement wordt automatisch ingeschakeld en heeft een ingebouwde thermische beveiliging tegen oververhitting.

Rondpompsysteem online bestellen

Wilt u zo snel mogelijk gebruik maken van uw rondpompsystemen, dan kiest u ervoor om deze online te bestellen. De Boer Drachten heeft diverse modellen op voorraad die wij daardoor snel kunnen leveren. In de meeste gevallen geldt: voor 20.00 uur besteld, morgen in huis. En mocht u hulp nodig hebben met het kiezen van uw warmwater circulatie unit kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beschikken over specialisten die u kunnen adviseren bij het kiezen van uw rondpompsysteem.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw