menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bolussen en supplementen kopen? - Gratis verzending vanaf € 75

Bolussen en supplementen

Bolussen en supplementen zijn geschikt voor koeien en jongvee dat net wat extra mineralen en vitamines kunnen gebruiken. Een bolus draagt bij aan de verhoging van de weerstand. Bolussen zitten vaak vol met zink, vitamine A, D3 en E, cobalt, jodium, selenium en koper. Bolussen en supplementen zijn vaak gemakkelijk toe te dienen en kunnen een werking hebben van tot wel 6 maanden. Bent u op zoek naar extra vitamines voor uw vee? Bekijk dan ons aanbod met bolussen en supplementen.

Lees meer...
114 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Mineralenbolussen

Mineralenbolussen zijn zo genoemde slow-release bolussen welke elementen van vitamines bevatten. De mineralenbolus heeft als voordeel dat het maanden werkt, afhankelijk van de bolus welke u kiest. Het effect kan 4 tot 6 maanden werken. Mineralenbolussen hebben de vorm van een gecomplimenteerde cilinder met een uniforme dichtheid welke gecoat is. De bolus zorgt voor een constante aanvulling van de vitamines en mineralen op het dagelijkse rantsoen van het dier.

Voedingssupplementen

Naast de mineralenbolussen zijn er ook bolussen en supplementen zoals voedingssupplementen en energiedranken welke zorgen voor extra vitamine toevoer. In ons aanbod hebben wij bijvoorbeeld producten van Dairy Star. Deze Start Up Drinks zijn smakelijke oplospoeders welke geschikt zijn voor na het afkalveren. De drinks geven direct energie en daarnaast de benodigde elektrolyten, vitaminen en mineralen.  VITALstyle biedt BronchActive aan, een aanvulling op het dierenvoer op basis van etherische olieen. BronchActive ondersteunt de gezonde functie van de luchtwegen, wekt drink- en eetlust op en ondersteunt de (lever)stofwisseling en de spijsvertering.  Ook van de merken AGRIvet en Farm-O-San zijn verschillende koedranken in ons aanbod te vinden. 

Likstenen & mineraalemmers

Likstenen worden gemaakt van zuiver zout. Wanneer melkvee of een andere veesoort door gebruik van ruwvoer minder zout kan opnemen, is een liksteen aan te raden. Naast zout bevat een liksteen ook belangrijke andere elementen zoals magnesium, koper, jodium, selenium en zink. Elk dier zal zich kunnen voorzien in de eigen behoefte van zout door het natuurlijke likgedrag. 

Bolussen en supplementen kopen?

Bolussen en supplementen koopt u bij De Boer Drachten. Wij bieden in ons assortiment verschillende mineralenbolussen, voedingssupplementen, koedrank, likstenen en mineraalemmers aan. Bent u op zoek naar een product om de vitaminegehaltes van uw vee aan te vullen? Bekijk dan ons aanbod op onze website. Heeft u nog  vragen over de bolussen en supplementen? Neem dan contact met ons op of kom naar onze vestiging in Drachten. Hier staat ons deskundig personeel klaar om u te voorzien van het beste advies. Heeft u online het product gezien wat u nodig hebt? Bestel dan vandaag nog zodat u morgen al de bolussen en supplementen kan toedienen. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw