menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kalverhokken

194 artikelen gevonden
Sorteer op:
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Hekwerk
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Hekwerk
vanaf  € 1.946,00 (per stuk)
actie
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Opsluithek
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Opsluithek
vanaf  € 1.512,00 € 1.349,00 (per stuk)
Vergelijken (0)

Diverse soorten kalverhokken

Bij de Boer Drachten kies je uit diverse kalverhokken. Vaak wordt gekozen voor een individueel verblijf per kalf, om de gevaren van infectieziektes maximaal te beperken. Maar er zijn ook kalverboxen beschikbaar voor grotere aantallen kalveren. Bij het kopen van deze hokken is het handig om op een paar eigenschappen:

Is het hok makkelijk te reinigen?
Biedt het hok comfort voor het dier?
Is het hok makkelijk te verplaatsen en op te bouwen?

Merken met hoge kwaliteit

Als specialist hebben wij een ruim assortiment, waarin je kalverboxen van verschillende merken vindt. Bij het samenstellen van ons aanbod kalverhokken selecteren wij alleen producten van hoge kwaliteit. Dit zijn de belangrijkste merken:

Snoei
Spinder
Cosnet
Arrest
CalfOtel

Kalveriglo voor pasgeboren dieren

Net na de geboorte hebben kalveren een geringe weerstand. Het gebruik van een simpele maar doeltreffende kalveriglo biedt dan uitkomst. Dit voorkomt besmetting door aanraking, likken of zuigen. Spinder is een belangrijk merk als het om deze kalverhokken gaat. Wanneer een kalf individueel wordt afgeschermd, verminderd niet alleen de kans op infecties. Ook is het mogelijk om volledige controle uit te oefenen op de voeding, je weet namelijk precies welk kalf wat gegeten heeft.

De Boer Drachten heeft een ruim aanbod van eenlingboxen voor jouw jongste vee. Ook voor andere zaken op het gebied van de kalveropfok en kalverhuisvesting kun je bij ons terecht. Zo hebben we voeding en supplementen, emmers en diverse onderdelen voor de kalverstalinrichting. Ook hulpmiddelen voor de hygïene en het welzijn van de dieren zijn ruim beschikbaar.

Hokken van CalfOtel

De kalverhokken van CalfOtel zijn gebaseerd op drie gouden principes: arbeid, welzijn en groei. Een deel van deze modellen heeft een open dak. Dat is geen enkel probleem, want de kalveren staan meestal toch in een schuur, of in ieder geval onder een afdak. Sommige modellen zijn gemaakt van glasvezelversterkt polyester. Dat is niet alleen sterk, maar ook naadloos. Handig, want juist naden zijn een bron van bacterievorming.

Eenvoudig verplaatsen

Flexibiliteit met kalverhokken is een wens van veel veehouders. Daarom kun je kiezen uit een groot aantal kalverhutten die verrijdbaar zijn. De onderliggende wielen zijn geschikt om de constructie moeiteloos te verplaatsen. Voor types zonder wielen is er soms nog de optie om later uit te breiden met een dolly, zodat de kalverbox alsnog verplaatsbaar is. Andere systemen zijn op zichzelf niet verplaatsbaar, maar beschikken over een heftruckslede voor verplaatsing per heftruck.

Een andere manier om flexibiliteit te verkrijgen, is kiezen voor koppelbare hokken. Deze units zijn snel uit te breiden door meerdere exemplaren met elkaar te verbinden. Erg handig wanneer het aantal kalveren binnen het bedrijf snel toeneemt.

Deskundig advies van de specialist

Elke situatie vraagt om een specifieke, op maat gemaakte oplossing. Wat betreft kalveriglo’s en kalverhutten kunnen wij je voorzien van deskundig advies, met dank aan onze jarenlange ervaring. Wil je weten welke hokken het meest geschikt zijn voor jouw bedrijfsvoering? Bel dan gerust tijdens openingstijden, of kom langs. Een bericht sturen kan natuurlijk ook. Huisvesting is cruciaal voor het welzijn van de dieren en de stabiliteit binnen uw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf wordt uitgerust met de juiste soorten kalverhokken!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw