menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Kalverhokken kopen? - Gratis verzending!

Kalverhokken en kalverhuisvesting

Kalverhokken

Kalverhokken zijn zeer handig bij de geboorte van kalveren. Een kalverhok zorgt ervoor dat een kalfje droog en warm blijft in de eerste periode van het leven. In het assortiment van De Boer vind je verschillende kalverhokken. Zo zijn er eenlingboxen kalveren, groepshokken, kalveriglo’s en een grote hoeveelheid accessoires. Door de accessoires zijn er talloze combinaties mogelijk als het gaat om de kalveren huisvesting. Bekijk de verschillende mogelijkheden van kalverhokken via onze website!

Lees meer...
195 artikelen gevonden
Sorteer op:
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Hekwerk
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Hekwerk
vanaf  € 1.946,00 (per stuk)
actie
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Opsluithek
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Opsluithek
vanaf  € 1.512,00 € 1.349,00 (per stuk)
CalfOTel Groepshok XL-10 - Incl. Hekwerk
CalfOTel Groepshok XL-10 - Incl. Hekwerk
vanaf  € 3.865,00 (per stuk)
Calfotel Indoor Combo 100 Cm - Zonder Achterwand
Calfotel Indoor Combo 100 Cm - Zonder Achterwand
vanaf  € 668,95 (per stuk)
Calfotel Indoor Combo 100 Cm - Met Achterwand
Calfotel Indoor Combo 100 Cm - Met Achterwand
vanaf  € 877,20 (per stuk)
Calfotel Indoor Combo 100 Cm - Dubbele Rij
Calfotel Indoor Combo 100 Cm - Dubbele Rij
vanaf  € 1.526,60 (per stuk)
CalfOTel Indoor Combo 120 Cm - Zonder Achterwand
CalfOTel Indoor Combo 120 Cm - Zonder Achterwand
vanaf  € 709,75 (per stuk)
CalfOTel Indoor Combo 120 Cm - Met Achterwand
CalfOTel Indoor Combo 120 Cm - Met Achterwand
vanaf  € 939,25 (per stuk)
CalfOTel Indoor Combo 120 Cm - Dubbele Rij
CalfOTel Indoor Combo 120 Cm - Dubbele Rij
vanaf  € 1.629,45 (per stuk)
Vergelijken (0)

Verschillende soorten kalverhokken

Kalverhokken zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Dit zijn modellen met of zonder accessoires, voor binnen of buiten en zo kun je nog wel even doorgaan. Voor iedere situatie is een andere oplossing nodig, dus het is erg handig om de verschillende opties te bekijken. Om een duidelijk beeld te krijgen van de verschillende soorten hebben wij hieronder de mogelijkheden van De Boer op een rij gezet.

Verschillende kalverhokken:

 • Kalveriglo / Kalverhut
 • Kalvermobiel
 • Aanbouwboxen
 • Eenlingboxen kalveren
 • Kalver groepshok
 • Indoor Kalverhokken
 • Kalverhokken met of zonder dak
 • Halfronde loods
 • Kalverboxen kunststof
 • Kalverboxen staal
 • Verrijdbare kalverhokken

Merken van kalverhokjes

In ons assortiment vind je verschillende kalverhokken en accessoires van diverse bekende merken. De merken CalfOTel, Arrest, Cosnet, JFC, Spinder, Snoei en ons eigen merk staan garant voor kwaliteit. Deze merken maken het mogelijk om de beste huisvesting te creëren voor je kalveren. Zo zijn er genoeg accessoires verkrijgbaar om de kalveren te voorzien van de juiste benodigdheden. Bekijk ook ons assortiment met kalverenstalinrichting om de kalveren huisvesting compleet te maken.

Flexibiliteit met kalverhokken

Veel veehouders vinden het fijn dat ze kalverhokken gemakkelijk kunnen verplaatsen. In ons assortiment vind je kalverhokken die verrijdbaar zijn doordat ze uitgerust zijn met wieltjes. Voor de modellen zonder wielen is er een andere mogelijkheid. Wij hebben namelijk ook een dolly waarmee je de boxen kan verplaatsen, maar ook wielsets en een trekboom. Tot slot kun je ook kiezen voor koppelbare hokken die je uit kunt breiden wanneer nodig. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om er voor te zorgen dat je flexibel bent als het gaat om kalverhokken. Bekijk ons assortiment en vergelijk de verschillende mogelijkheden!

Welke kalverhokken aanschaffen?

Iedere veehouder gebruikt kalverhokken op zijn eigen manier en elke situatie vraagt om een specifieke, op maat gemaakte oplossing. Wat betreft kalveriglo’s, kalverboxen en -hokken kunnen wij je voorzien van deskundig advies, met dank aan onze jarenlange ervaring. Wil je weten welke hokken het meest geschikt zijn voor jouw bedrijfsvoering? Bel dan gerust tijdens openingstijden, of kom langs. Een mail sturen kan natuurlijk ook. Huisvesting is cruciaal voor het welzijn van de dieren en de stabiliteit binnen uw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf wordt uitgerust met de juiste soorten kalverhokken!

Kalverhokken kopen

De Boer zorgt ervoor dat de mogelijkheden met kalverhokken oneindig zijn. Je kunt de verschillende soorten eenvoudig vergelijken via onze website. Als je nog vragen hebt over de accessoires of kalverhokjes, kun je gerust contact opnemen met onze deskundigen. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar en zullen ervoor zorgen dat je de juiste persoon te pakken krijgt. Bekijk ook de verschillende speenemmers die ervoor zorgen dat het kalverhok compleet is en het kalf er meteen in kan.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw