menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kalverstal inrichting kopen? - Bestel vandaag!

Kalverstal inrichting

Als je een kalverstal gaat inrichten, is het belangrijk dat je daar bewust over nadenkt. Er zijn namelijk een aantal verschillende zaken waar rekening mee moet worden gehouden. Een goede inrichting van jouw kalverstal is namelijk niet alleen essentieel voor de gezondheid van jouw kalveren, maar ook bepalend voor de efficiëntie van de bedrijfsvoering. Bij De Boer hebben wij allerlei verschillende artikelen die jou kunnen helpen om jouw kalverstal op een zo verantwoordelijk mogelijke manier in te richten.

Lees meer...
31 artikelen gevonden
Sorteer op:
Zijpaneel Cosnet - 4 Meter
Zijpaneel Cosnet - 4 Meter
€ 259,27 (per stuk)
leverbaar binnen 2-4 weken
Kunststofhuls 2,5" t.b.v. voerhekken
Kunststofhuls 2,5" t.b.v. voerhekken
€ 5,91 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Het ontwerp van een kalverstal

Een goede kalverstal inrichting begint bij een goed ontwerp. Het is belangrijk dat je een indeling kiest die past bij de grootte van je bedrijf en het aantal kalveren dat je wilt houden. Vaak zul je het moeten doen met een ruimte die je al hebt en zal een slimme inrichting het verschil moeten maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen individuele kalverhokken of groepshuisvesting. Daarnaast moet er ook om de veiligheid en het welzijn van de kalveren gedacht worden en moet er rekening gehouden worden met zaken die daaraan bijdragen. 
Bij De Boer vind je niet alleen hokken en boxen om je kalveren in te stallen, maar ook alle denkbare onderdelen voor het op maat maken van de inrichting van jouw kalverstal, zoals voederhekken, doorgangshekjes en klemmen om je inrichting vast te zetten. 

Elementen van kalverstal inrichting

Elementen die naast de stalling voor de kalveren ook niet mogen ontbreken in een kalverstal inrichting, zijn bijvoorbeeld; drinkbakken, voerbakken, strohokken en de juiste mogelijkheden voor mestafvoer, maar er zijn ook altijd extra’s die je kunt toevoegen om de opgroei van jouw kalveren extra te bevorderen. Zo zijn er kalveriglo's, speelballen en klimrekken die allemaal kunnen bijdragen aan het comfort en de gezondheid van de kalveren in jouw stal. 

De Boer heeft naast kalverhokken en de benodigdheden voor het inrichten van een tip-top kalverstalling, nog veel meer producten die kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw kalveropfok. Net als bij het inrichten van de stal, is het bij alle kalveropfok belangrijk te weten waar je op moet letten voordat je in materiaal besluit te investeren. 

Waar op letten?

Het is belangrijk om bij de keuze van de inrichting te letten op de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor roestvrijstalen drinkbakken en voerbakken, omdat deze ten eerste lang meegaan en ten tweede gemakkelijk schoon te maken zijn. Dat is goed voor de hygiëne van de stal, wat bijdraagt aan de gezondheid van de kalveren. Daarnaast zijn er ook speciale kunststofmaterialen beschikbaar die goed schoon te maken zijn en daarnaast ook bestand zijn tegen onverwachtse (harde) schokken en corrosie.

 

Kalverstal inrichting bij De Boer

Bij De Boer zijn de mogelijkheden voor uw kalverstalling nagenoeg oneindig. Je kunt de verschillende soorten hokken, hekken en andere inrichtingselementen verkennen op onze website of ernaar vragen bij onze collega’s.

Zowel in de winkel als online staan onze (klantenservice) medewerkers voor u klaar! We geven je graag een passend advies voor de inrichting van uw kalverstal. Met alle vragen over accessoires, kalverhokken en meer, neem je gerust contact op met ons deskundige personeel. 

Bestel je jouw kalverstal inrichting bij ons? Dan doen we bij De Boer altijd ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou aan huis geleverd te krijgen. Zo is jouw kalverstal op tijd ingericht om je nieuwe jonge dieren warm te ontvangen!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw