menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Melkershandschoenen kopen?

Melkershandschoenen

Tijdens het melken zorgen melkershandschoenen voor een betere hygiëne en minder bacteriën. De handschoenen zijn van sterke kwaliteit en ook poedervrij. Door de handschoenen te gebruiken blijven uw handen goed schoon en u verhoogt de hygiëne doordat er minder bacteriën op uw handen zitten. In het assortiment van De Boer Drachten vind u een divers aanbod van melkershandschoenen van goede kwaliteit met een comfortabele pasvorm. Ontdek ons assortiment met melkershandschoenen online!

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Melkershandschoenen verhogen hygiëne  

Melkershandschoenen kunnen van invloed zijn op de hygiëne van uw melkveehouderij. Hygiëne is zeer belangrijk binnen een houderij van melkvee. Er zit een sterk verband tussen de hygiëne en de gezondheid van koeien. Een melkershandschoen kan voorkomen dat er micro-organismen vanaf uw handen overgaan op de spenen van de koe. Deze micro-organismen kunnen invloed hebben op de kwaliteit van het melk en dus is het zeer belangrijk om hygiënisch te werk te gaan. Bekijk ook ons assortiment met artikelen voor uierverzorging om de hygiëne te verbeteren!

Diverse melkershandschoenen

In het assortiment van De Boer Drachten vind u verschillende soorten melkershandschoenen. Zo vind u handschoenen die nitril poedervrij zijn, maar er zijn ook handschoenen verkrijgbaar die latex gepoederd zijn. De handschoenen van De Boer zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een melkershandschoen is verkrijgbaar in de maten S tot en met 2XL en is beschikbaar in de kleuren zwart, blauw en wit. Onze melkershandschoenen zijn verpakt in dozen van 50 of 100 stuks en zijn direct uit voorraad leverbaar!

Melkershandschoenen van verschillende merken

In ons aanbod worden de melkershandschoenen aangeboden van verschillende merken. Onze merken:

  • Sanogloves
  • Eurogloves
  • Semperguard

Bekijk ook ons aanbod met melkschorten om uw melkersoutfit compleet te maken!

Melkershandschoenen online bestellen

De melkershandschoenen van de Boer Drachten zijn eenvoudig online te bestellen. Als u vragen heeft over onze handschoenen kunt u ons gerust telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Onze deskundigen zullen u het beste advies geven over de handschoenen zodat u weet welke u nodig heeft.

In onze fysieke winkel kunt u onze handschoenen zelf bewonderen en zo wordt uw keuze waarschijnlijk iets makkelijker. Ook hier staan onze deskundigen voor u klaar met het beste advies en antwoorden op al uw vragen. Als u vandaag uw melkershandschoenen besteld, kunt u daar morgen al gebruik van maken. Wacht dus niet en bestel uw melkershandschoenen via onze website!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw