menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Melkschorten bij de Boer Drachten

Melkschorten

Melkschorten vervullen een belangrijke functie tijdens het melken van je vee. Het zorgt voor betere hygiëne. Niet alleen bij jou, maar ook bij de dieren natuurlijk. De Boer Drachten heeft diverse schorten voor het melken in het assortiment. Bestel eenvoudig online en profiteer van snelle levering!

Lees meer...
17 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Melkschorten

Betere hygiëne met melkschorten

Hygiëne is belangrijk voor jou als veehouder, maar de koeien hebben er net zo goed belang bij. Om de hygiënische omstandigheden te verbeteren, zijn verschillende producten handig om te gebruiken. Naast melkershandschoenen moeten de juiste ontsmettingsmiddelen aanwezig zijn. Uiteraard mogen ook melkschorten niet ontbreken. Zo’n schort beschermt je tegen rondspattende vloeistoffen en viezigheid tijdens het melken. Na gebruik maak je het schort schoon en ben je klaar voor de volgende melksessie.

Comfortabel dragen

De melkschorten uit ons assortiment zijn er in verschillende kleuren, waaronder groen en wit. Maar eigenlijk is de kleur niet heel belangrijk. Het liefst wil je een flexibel lichtgewicht schort dat goed past, terwijl het ook nog waterproof is. Wij hebben diverse lichtgewicht schorten, bijvoorbeeld gemaakt van PVC of polyester. Het materiaal heeft een laag gewicht, waardoor je nauwelijks merkt dat je het draagt. Dankzij verstelbare eigenschappen zijn de meeste schorten passend voor iedereen.


Wassen na gebruik

De meeste melkschorten zijn niet gemaakt voor eenmalig gebruik. Je kunt ze dus gewoon wassen en de volgende dag weer gebruiken bij de melkinstallatie. Herbruikbare schorten zijn een milieubewuste keuze. Zeker wanneer je voor onze hoge kwaliteit producten kiest, kun je langdurig hetzelfde schort blijven gebruiken. Zo voorkom je ook nog eens dat je onnodig extra kosten moet maken.


Melkschorten online kopen

Veel van onze klanten weten precies wat ze nodig hebben. Dit neemt niet dat je mogelijk vragen hebt. Het is dan ook verstandig om zo spoedig mogelijk contact op te nemen, wanneer je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste producten. Onze vakkundige medewerkers staan voor je klaar en helpen graag met het kopen van melkschorten!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw