menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Melkslangen voor melkmachines? De Boer Drachten

Melkslangen

Melkslangen spelen een belangrijke rol bij het leveren van topkwaliteit melk. Ze zijn dan ook een essentieel onderdeel van de melkmachine. Een groot aantal slangen is uit voorraad leverbaar en voor minder gangbare modellen geldt een korte levertijd. U kunt rekenen op de beste kwaliteit van bekende merken. Bestel de juiste slang voor het melken direct online!

Lees meer...
18 artikelen gevonden
Sorteer op:
Transparante Siliconen Melkslang
Transparante Siliconen Melkslang
vanaf  € 144,20 (per rol)
Blauwe Siliconen Melkslang
Blauwe Siliconen Melkslang
vanaf  € 286,80 (per rol)
(1)
actie
Rubberen Melkslang - Standaard
Rubberen Melkslang - Standaard
vanaf  € 68,57 € 38,77 (per rol)
Rubberen Melkslang - Ultraclean
Rubberen Melkslang - Ultraclean
vanaf  € 140,69 (per rol)
Rubberen Pulsatieslang - Enkel
Rubberen Pulsatieslang - Enkel
vanaf  € 104,56 (per rol)
Siliconen Pulsatieslang - Dubbel
Siliconen Pulsatieslang - Dubbel
vanaf  € 246,14 (per rol)
Siliconen Pulsatieslang - Enkel
Siliconen Pulsatieslang - Enkel
vanaf  € 158,83 (per rol)
actie
Melkslangetje Kort / Gea-Westfalia
Melkslangetje Kort / Gea-Westfalia
vanaf  € 60,13 € 44,23 (per zak)
Pulsatieslangetje Kort Gegoten
Pulsatieslangetje Kort Gegoten
vanaf  € 34,65 (per zak)
actie
Pulsatieslangetje Kort
Pulsatieslangetje Kort
vanaf  € 28,28 € 21,14 (per zak)
Voorgevormde Melkslang - Ultraclean
Voorgevormde Melkslang - Ultraclean
vanaf  € 27,11 (per stuk)
actie
Voorgevormde Melkslang - Standaard
Voorgevormde Melkslang - Standaard
vanaf  € 27,54 € 16,90 (per stuk)
Vergelijken (0)

Hoge kwaliteit melkslangen

Bij moderne melkmachines horen de beste melkslangen. De slang moet gemaakt zijn van materiaal dat verkleuring, smaakverandering of bederf van de koemelk voorkomt. Daarnaast moet de reiniging goed uit te voeren zijn, zonder dat het materiaal beschadigd raakt. Hiervoor hebben we ook de beschikking over verschillende reinigingsmiddelen voor melkwinning. Indien u op zoek bent naar een pulsatieslang, bent u op deze pagina aan het juiste adres. Voor het melken van koeien verkopen wij producten van de volgende fabrikanten:

  • Delaval
  • Lely
  • Fullwood
  • Boumatic
  • Manus
  • Milkrite

Melkslangen op rol

De meeste melkslangen worden op rol geleverd. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende lengtes. Dit zijn meestal 20 en 25 meter. Er zijn echter ook korte voorgevormde types die niet op een rol zitten. De dikte varieert van 6 tot 24 millimeter. Wat betreft kleuren zijn er zwarte, witte en blauwe varianten verkrijgbaar. Wilt u weten welke slangen het best passen bij uw melkinstallatie? Bel ons dan gedurende openingstijden, of stuur een bericht per mail. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. Natuurlijk kunt u ook andere componenten voor het melken bij ons kopen, zoals tepelvoeringen.

Rubber en siliconen melkslangen

In het aanbod van de Boer Drachten vindt u bijvoorbeeld siliconen melkslangen met een dubbelwandige structuur. De binnenzijde van thermoplastisch vulcanisaatrubber biedt de beste hygiënische eigenschappen. Deze slangen zijn bestand tegen botervet en melkzuren. Ook zijn de slangen beschermd tegen ozonscheuren, een veel voorkomend euvel bij lage kwaliteit modellen. Natuurlijk hebben we ook gewone melkslangen gemaakt van rubber. Gebruik de filters om types te vinden die passen bij jouw melkmachine.


Melkslangen vervangen

Om de kwaliteit van melk te handhaven, is het belangrijk om een melk slang regelmatig te vervangen. Dankzij ons grote aanbod en de scherpe prijzen gaat dat heel eenvoudig. De Boer Drachten beschikt daarnaast over uitgebreide kennis van deze producten, waardoor we je van deskundig advies kunnen voorzien. Ook hebben we een groot aantal producten uit voorraad leverbaar. Is een product niet beschikbaar? Dan kunnen we het alsnog bestellen en snel leveren. Koop dus nu online je melkslangen!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw