menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Reinigingsmiddel kopen ? - Gratis verzending

Reinigingsmiddel

Een goed reinigingsmiddel of een product om mee te ontsmetten is erg belangrijk bij melkwinning. Zonder een goede hygiëne is het niet mogelijk een kwalitatief hoge en grote melkopbrengst te produceren. Daarom is het belangrijk de melkapparatuur en melkstal goed te reinigen. In het assortiment vind je diverse middelen om jou te helpen bij de reiniging van je melkapparatuur en melkstal. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod en vind jou betere keuze reinigingsmiddel.

Lees meer...
32 artikelen gevonden
Sorteer op:
Armosa CIP clean Alk (= Vervanger voor Stafilex Plus)
Armosa CIP clean Alk (= Vervanger voor Stafilex Plus)
vanaf  € 47,14 (per stuk)
Horolith Star (Zuur / Reiniging Melkapparatuur)
Horolith Star (Zuur / Reiniging Melkapparatuur)
vanaf  € 46,11 (per jerrycan)
Eraclean Foam
Eraclean Foam
vanaf  € 119,25 (per jerrycan)
Ezi-action Vatpomp
Ezi-action Vatpomp
vanaf  € 60,79 (per stuk)
Eraclean Diamond
Eraclean Diamond
vanaf  € 28,96 (per jerrycan)
Vergelijken (0)

De melkmachine reinigen met reinigingsmiddel

Een reinigingsmiddel gebruiken bij de reiniging van je melkmachine is erg belangrijk. Een goed gereinigde machine helpt mee de melkkwaliteit verhogen. Wij hebben reinigingsmiddelen van diverse merken in ons aanbod voor het reinigen van de melkmachine, zo hebben we o.a.:

 • Stafilex Plus
 • Deosan
 • Divosan
 • Asepto
 • Horolith
 • Romit

Heb je een vaste hoeveelheid reiniging- of ontsmettingsmiddel per maand nodig? Wij kunnen er voor zorgen dat je een automatische levering krijgt. Je hoeft dan zelf niet elke keer nieuwe bestellingen te plaatsen. Wij zorgen er voor dat je de reinigingsmiddelen in huis krijgt. Heb je nog vragen over de automatische levering? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger of onze klantenservice.

Een reinigingsmiddel voor de melkstal

Een reinigingsmiddel gebruiken voor de melkput is niet alleen belangrijk voor de melk kwaliteit. Een schone melkput is ook van invloed op de uiergezondheid van je vee. Ook voor in de melkstal hebben wij diverse middelen welke gebruikt kunnen worden voor een goede reiniging, namelijk:

 • Inciprop
 • Shureclean
 • Safefoam
 • Ultraclean

Een reinigingsmiddel koop je bij De Boer in een jerrycan. Heb je vragen over de verschillende middelen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Reinigingsaccessoires bij De Boer

Wanneer je een reinigingsmiddel bij De Boer in een grote jerrycan aanschaft, kan het lastig zijn kleine hoeveelheden uit deze jerrycan te gebruiken door het gewicht ervan. Hiervoor heeft De Boer in haar assortiment handige toebehoren, zodat je zo efficiënt mogelijk te werk kunt gaan. Je vindt bijvoorbeeld verschillende soorten jerrycanhouders. Hierin plaats je de jerrycans en middels een kraantje of een kantelaar, met beide kan je  eenvoudig een kleine hoeveelheid uit de jerrycan tappen. Ook bieden we soorten vatpompen aan, geschikt voor verschillende aantal liters. Deze vatpompen plaatst je op het vat en vervolgens pompt u eenvoudig een gepaste hoeveelheid uit het vat of uit de jerrycan met het reinigingsmiddel.

Reinigingsmiddel kopen bij De Boer

Wil je graag een reinigingsmiddel aanschaffen bij De Boer? Bekijk en vergelijk dan de verschillende producten online. Door te vergelijken krijg je een handig overzicht met de verschillende specificaties van elk product. Hierdoor weet je precies welk middel het beste past bij jouw wensen.

Wil je langskomen in een vestiging om je te laten informeren? Dat kan! Je bent van harte welkom in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Hier staat ons deskundig personeel voor je klaar om je te adviseren. Woon je niet in de buurt maar heb je wel advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice of je vertegenwoordiger. Zij adviseren je graag en helpen je bij de betere keuze in reinigingsmiddel.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw