menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Tepelvoering online bestellen? - Bekijk ons aanbod!

Tepelvoeringen en melkslangen

Tepelvoering

Tepelvoeringen vervangen is belangrijk om de kwaliteit van melkwinning te handhaven. We hebben diverse types voor alle gangbare melkmachines, zoals de Gea Westfalia Surge en Lely. Het grootste deel is op voorraad en de minder gangbare soorten zijn snel na te leveren. We kunnen u dus snel en eenvoudig aan de juiste tepelvoering helpen. De onderdelen zijn afkomstig van fabrikanten als Milkrite en Spaggiari. Koop eenvoudig online, dan worden de voeringen snel geleverd.

Voor reiniging van uw melkinstallatie kunt u ook bij De Boer terecht.

Lees meer...
130 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Hoge kwaliteit tepelvoering

Op het gebied van melkwinning in een veehouderij zijn tepelvoeringen natuurlijk van groot belang, net als melkslangen en reinigingsmiddelen. Om de kwaliteit van de melk te waarborgen, is het verstandig om de voeringen regelmatig te vervangen. Ons assortiment bestaat uit producten gemaakt van rubber of siliconen. Naast originele onderdelen hebben we verschillende merken beschikbaar, waaronder bekende namen als Milkrite en Spaggiari. 

De onderdelen zijn uitvoerig getest en kunnen daardoor de beste prestaties leveren. Ze zijn bestand tegen temperatuurschommelingen, hebben de juiste hardheid en geven niet een te hoge druk. Daarnaast hebben ze een lange levensduur.

Gemaakt voor verschillende melkmachines

We vinden het belangrijk dat tepelvoeringen voor veel gebruikte melkmachines altijd leverbaar zijn. Daarom hebben we in ons aanbod de focus gelegd op een aantal machines:

  • Lely
  • Delaval
  • Gea Westfalia Surge
  • Manus
  • Gascoigne Melotte

Het complete aanbod ziet u uiteraard op deze pagina. Ontbreekt er een bepaald type? Neem dan contact met ons op, mogelijk kunnen we het alsnog snel leveren.

Eenvoudig tepelvoeringen bestellen

U hoeft de deur niet meer uit om te bestellen. Koop de juiste voeringen gewoon online in onze webshop! Indien u deskundig advies nodig hebt, is het verstandig om contact op te nemen met onze klantenservice. Twijfel niet, want u wil uiteindelijk zo efficiënt mogelijk te werk gaan in uw bedrijf. We staan klaar om u te helpen. Op die manier wordt het nog makkelijker om direct de juiste tepelvoeringen te bestellen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw